Κορωνοϊός: Συναγερμός για δεκάδες κρούσματα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική

Ενστολοι σε καραντίνα σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Αυξάνονται τα κρούσματα εντός των δυνάμεων ασφαλείας, με θετικούς στον κορωνοϊό να διαπιστώνονται σε σειρά αστυνομικών τμημάτων στην Αττική, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Θετικός εντοπίστηκε και άνδρας της Πυροσβεστικής στο Κορωπί.

Θετικός στον κορωνοϊό 15χρονος στο ΑΤ Πατησίων

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 14 αστυνομικοί από τμήματα στην Ομόνοια, στον Αγιο Παντελήμονα, στην Πατησίων, στην περιοχή Βάρης-Βουλιαγμένης, καθώς και από την υποδιεύθυνση Τροχαίας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχουν ξεπεράσει τους 50 οι ένστολοι που τέθηκαν σε καραντίνα.

ΑΤ Ομόνοιας: Κρατούμενος θετικός στον κορωνοϊό – Σε καραντίνα 6 αστυνομικοί

Κρούσματα στο Α.Τ. της Βάρης – Βουλιαγμένης, στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας και την Πυροσβεστική

Κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε και στο τμήμα ασφαλείας Βάρης-Βουλιαγμένης, από αστυνομικό ο οποίος ήταν στις 15 Αυγούστου σε υπηρεσία στην Τήνο, όπου και ήρθε σε επαφή με συνάδελφό του από τη βορειοανατολική Αττική, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε θετικός.

Ακόμα, θετικός βρέθηκε και ένας ένστολος που επέστρεψε από τις διακοπές του και στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας, με αποτέλεσμα να μπουν σε καραντίνα άλλοι τέσσερις αστυνομικοί.

Αντίστοιχα περιστατικά μολύνσεων από τον νέο κορωνοϊό διαπιστώθηκαν και στο πυροσβεστικό σώμα. Στο τμήμα της Πυροσβεστικής στο Κορωπί επιβεβαιώνεται ένα κρούσμα, με συνέπεια 70 άνδρες να τεθούν σε καραντίνα.

Κραυγή αγωνίας από τους ένστολους - Ανακοίνωση συνδικαλιστών αστυνομικών για κρούσματα

Την ίδια ώρα, σε επιστολή που απέστειλαν συνδικαλιστές αστυνομικοί στα αρμόδια υπουργεία εκφράζουν την ανησυχία τους για τη μεγάλη αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στους κόλπους της αστυνομίας και ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία των υπαλλήλων.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση των συνδικαλιστών αστυνομικών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top