ΑΤ Ομόνοιας: Κρατούμενος θετικός στον κορωνοϊό – Σε καραντίνα 6 αστυνομικοί

Μεταφέρθηκε χθες από το τμήμα Εξαρχείων

Σε καραντίνα 14 ημερών τέθηκαν έξι αστυνομικοί και όλοι οι κρατούμενοι του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας, καθώς διαπιστώθηκε ότι Αλβανός κρατούμενος για διοικητική απέλαση, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Με κορωνοϊό αστυνομικοί σε Θεσσαλονίκη και Άγιο Παντελεήμονα

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αλλοδαπός ήταν κρατούμενος του τμήματος Εξαρχείων αλλά λόγω έλλειψης χώρου μεταφέρθηκε χτες στο τμήμα Ομόνοιας.

Σήμερα το πρωί, ο κρατούμενος ένιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, όλοι οι κρατούμενοι του τμήματος Ομόνοιας τέθηκαν σε καραντίνα. Το ίδιο οι τέσσερις αστυνομικοί του ίδιου τμήματος που έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους και με τον ασθενή, αλλά και άλλοι δύο αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων, οι οποίοι τον είχαν συνοδεύσει κατά τη μεταγωγή του με περιπολικό.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, κανείς από τους παραπάνω δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, ενώ καθ' όλη τη διαδικασία τηρήθηκαν αυστηρά οι κανόνες προφύλαξης (γάντια, μάσκες, αποστάσεις, κ.λπ.) και, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε απολύμανση στο περιπολικό και στους χώρους. Θα ακολουθήσουν και διαγνωστικά τεστ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top