Επίθεση με τσεκούρι: Η γυναίκα φώναζε «θα με σκοτώσει»

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας για το τραγικό συμβάν στην Καλλιθέα

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως από την επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα το βράδυ της Δευτέρας.

Ο οδηγός ταξί φαίνεται πως «θόλωσε» όταν η σύζυγός του του ζητησε να χωρίσουν. Άρπαξε το τσεκούρι και ξεκίνησε να την κυνηγά μέσα στο σπίτι και να τη χτυπά με μανία. Εκείνη κατάφερε να βγει στον δρόμο.

Καλλιθέα: Του ζήτησε διαζύγιο και τη χτύπησε με το τσεκούρι στον δρόμο

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα ανέβαινε τρέχοντας την οδό Σαπφούς και φώναζε «θα με σκοτώσει, θα με σκοτώσει» και από πίσω ακολουθούσε ο άντρας με το τσεκούρι. 

Η γυναίκα αιμορραγούσε ενώ έτρεχε στα στενά. Εκείνος σε κατάσταση αμόκ είχε βάλει σκοπό να τη δολοφονήσει. Οι κάτοικοι έντρομοι άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και βγήκαν στον δρόμο για να αφοπλίσουν τον άντρα.

«Έχω ένα στυλιάρι, το πήρα και βγήκα έξω. Βλέπω έναν τύπο να έχει μια γυναίκα κάτω και στην κυριολεξία να την πετσοκόβει» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, περικύκλωσαν τον άνδρα και του ζήτησαν να αφήσει κάτω το τσεκούρι. «Τη στιγμή εκείνη έδωσε και δύο τσεκουριές στο κεφάλι του. Ανατριχιαστικό».

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που συλλαμβάνεται ο 67χρονος στην Καλλιθέα

Εκείνη τη στιγμή, ο Σπύρος, κάτοικος της περιοχής, βρήκε την ευκαιρία και τον αφόπλισε. «Κρατάει το τσεκούρι. Βρίσκω τη σωστή γωνία και του έδωσα μια στο χέρι με το στυλιάρι και έπεσε το τσεκούρι. Από εκεί και πέρα ανέλαβε η αστυνομία τα υπόλοιπα».

Οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού δεν είχαν πάρει ποτέ τέτοια τροπή. Και οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top