Καλλιθέα: Του ζήτησε διαζύγιο και τη χτύπησε με το τσεκούρι στον δρόμο

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία

Πρωτοφανείς εικόνες εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην Καλλιθέα, όπου ένας άνδρας χτύπησε με τσεκούρι τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοτραματίστηκε. 

Καλλιθέα Επίθεση Με Τσεκούρι 1

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την οικογενειακή αυτή τραγωδία είναι σοκαριστικά. 

Καλλιθέα: Άνδρας επιτέθηκε σε γυναίκα με τσεκούρι και την τραυμάτισε

Σύμφωνα με το Open, ο 67χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, έπαθε αμόκ όταν η 54χρονη σύζυγός του, του ζήτησε διαζύγιο. 

Άρπαξε ένα τσεκούρι και άρχισε να την κυνηγά για να τη χτυπήσει. Εκείνη βγήκε στον δρόμο ουρλιάζοντας για βοήθεια, αλλά ο σύζυγός της την πρόλαβε, την ακινητοποίησε και άρχισε να τη χτυπά με μανία με το τσεκούρι στον σβέρκο και στην πλάτη. 

Επίθεση Με Τσεκούρι  Στην Καλλιθέα 2

Οι γείτονες είχαν βγει στα μπαλκόνια τους και του φώναζαν να σταματήσει, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία για να σπεύσει στο σημείο. 

Τη στιγμή που ο δράστης χτυπούσε με δολοφονική μανία τη σύζυγό του ένας νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι έπεσε πάνω του με φόρα για να τον σταματήσει, ενώ στο σημείο είχαν φτάσει και αστυνομικοί. 

Ο 67χρονος έπεσε κάτω, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, όμως εκείνος άρχισε να αυτοτραυματίζεται με το τσεκούρι, χτυπώντας το κεφάλι του. 

Τελικά ένας άλλος άνδρας, κρατώντας ένα στρώμα θαλάσσης, έπεσε πάνω του, τον αφόπλισε και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. 
Τόσο η 54χρονη, όσο και ο 67χρονος νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top