Αλεξανδρούπολη: Οι πρώτες εικόνες από το πολύνεκρο τροχαίο

Επτά νεκροί και πέντε τραυματίες ο επίσημος απολογισμός

Σε μια μάζα σιδερικών μετατράπηκε το όχημα στο οποίο είχαν στοιβαχθεί 12 μετανάστες και τα ξημερώματα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί πολύνεκρο τροχαίο. 

Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, επτά μετανάστες έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλα πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί, ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για δέκα νεκρούς. 

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο ένας εκ των πέντε τραυματιών.

Οι άλλοι τέσσερις, σύμφωνα με στοιχεία του νοσηλευτικού ιδρύματος, νοσηλεύονται στις χειρουργικές κλινικές.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 648ο χλμ της Εγνατίας Οδού Κήπων - Ηγουμενίτσας, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 12 άτομα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε δηλωθεί η κλοπή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στις 4 Αυγούστου και εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.

Σημειώνεται, ότι νεκροί και τραυματίες είναι άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top