Θετική στον κορωνοϊό μια ιερόδουλη σε νησί

Πολύ δύσκολη η ιχνηλάτηση των επαφών της

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΕΟΔΥ, καθώς ιερόδουλη σε νησί βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και είναι πολύ δύσκολο να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών της. 

Πολλοί ανδρες έχουν «χάσει τον ύπνο τους», ενώ ο ΕΟΔΥ προσπαθεί να κάνει ιχνηλάτηση για να εμποδίσει ενδεχόμενη διασπορά του ιού και δεν μπορεί. Η γυναίκα που έργάζεται στον οίκο ανοχής του νησιού δεν μπορεί να δώσει ακριβή στοιχεία και φυσικά πολλά από τα άτομα που έχουν συνευρευθεί μαζί της είναι δύσκολο να μιλήσουν, ειδικά αν έχουν παιδιά και οικογένειες.

Τι αλλάζει στη λειτουργία των οίκων ανοχής λόγω κορωνοϊού

Στο νησί έχει σημάνει συναγερμός γιατί κάποιος συγγενής της ιερόδουλης εργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες, σε δημόσια υπηρεσία και έχει έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο. Ο δήμαρχος του νησιού φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τα κλειστά στόματα και τα εμπόδια. Είναι σε συνεχή επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Υπενθυμίζεται ότι οι οίκοι ανοχής άνοιξαν ξανά 15 Ιουνίου μετά την καραντίνα με πρωτόκολλα και νέους κανόνες στον χρόνο και τις υπηρεσίες που παρέχονται. Εκτός από αντισηπτικά και μάσκες είχε ζητηθεί τήρηση πελατολογίου λόγω κορωνοϊού, όμως ήταν δύσκολο να κρατηθούν τα πραγματικά στοιχεία των πελατών, πράγμα που αποδεικνύεται στην πράξη. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top