Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Γ. Μακρή

Αστυνομικός κατέθεσε ότι έχει στοιχεία που «καίνε» τους κατηγορούμενους

Συνεχίζεται η δίκη για την μαφιόζικη εκτέλεση του Γιάννη Μακρή στη Βούλα. Λίγο πριν από το τέλος της συνεδρίασης του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που δικάζει τους φερόμενους ως δολοφόνους του Γιάννη Μακρή, η σύζυγος του Βικτώρια Καρύδα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν άκουσε τον ειδικό πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η οικογένεια του θύματος να περιγράφει πως οι δύο δράστες πυροβόλησαν τον Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του. 

Δολοφονία Μακρή: Η κλήση που «καίει» τον έναν κατηγορούμενο

Χαρακτηριστικά είπε, πως η τελευταία σφαίρα που πέτυχε τον επιχειρηματία ήταν η χαριστική βολή. Ο πραγματογνώμονας περιέγραψε τα τρία αυτοκίνητα, που φέρεται να είχαν νοικιάσει οι κατηγορούμενοι και εντοπίστηκαν να παρακολουθούν το σπίτι του επιχειρηματία στην περιοχή. 

Επίσης ανέλυσε και φωτογραφίες για το σωματότυπο των δραστών, κάμερες ασφαλείας δεν κατέγραψαν τα πρόσωπα τους παρά μόνο τα σώματα των δύο δραστών που πυροβόλησαν. Επίσης ολοκλήρωσε σήμερα την κατάθεση του ο αστυνομικός ο οποίος είπε ότι από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει στη δικογραφία, οι δράστες του συγκεκριμένου φονικού είναι οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top