Και δεύτερος δάσκαλος αποπλανούσε μαθήτριά του από όταν ήταν στο δημοτικό

Τον έπιασαν στα πράσα σε ερωτικές περιπτύξεις στην Ερέτρια

Νέο αποτρόπαιο περιστατικό ήρθε να ταράξει την κοινή γνώμη, αυτή τη φορά στην Ερέτρια της Εύβοιας, όπου ένας 51χρονος δάσκαλος συνελήφθη για την αποπλάνηση μιας 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου.

Ηλιούπολη: Οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης «έκαψαν» τον καθηγητή

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός πιάστηκε επ' αυτοφώρω σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι μέσα στο αυτοκίνητό του και συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Το πιο ανατριχιαστικό της υπόθεσης όμως είναι ότι ο 51χρονος είχε παρασύρει την 14χρονη σήμερα μαθήτρια, από τότε που εκείνη ήταν μαθήτριά του στο Δημοτικό σχολείο της Ερέτριας.

Η δράση του 51χρονου αποκαλύφθηκε μετά από μια ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Χαλκίδας, που έδωσε εντολή στην Ασφάλεια να διερευνήσει την υπόθεση. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον 51χρονο δάσκαλο και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Τι πρόδωσε τη μυστική σχέση του 44χρονου καθηγητή με τη 14χρονη μαθήτρια

Η είδηση σόκαρε την οικογένεια της 14χρονης, η οποία έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού. Η 14χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον εκπαιδευτικό, ενώ έδωσε κατάθεση μέσω παιδοψυχολόγου στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Ο εκπαιδευτικός έχει ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ανηλίκων Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ηλιούπολη, όταν ένας 44χρονος μαθηματικός αποπλάνησε την μόλις 14 ετών μαθήτριά του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top