Θάνατος 15χρονου από αεροβόλο: Μπορεί να πέθανε από ανακοπή

Σήμερα η κηδεία του παιδιού – Εν αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει στον 15χρονο, αναμένει με αγωνία η οικογένειά του για να πάρει απαντήσεις ως προς τις συνθήκες του θανάτου του. 

Θάνατος 15χρονου Τρίκαλα: Ο τρίχρονος αδελφός του μάλλον πάτησε τη σκανδάλη

Το παιδί το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, έπαιζε μαζί με τον 17χρονο και τον τρίχρονο αδελφό του με ένα αεροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, να τραυματιστεί θανάσιμα από βλήμα στο πρόσωπο. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του trikalavoice.gr, που επικαλείται το οικογενειακό περιβάλλον, δεν αποκλείεται το παιδί να πέθανε από ανακοπή καρδιάς, λίγο μετά το χτύπημα από το βλήμα του αεροβόλου. 

Τρίκαλα: Νεκρός 15χρονος που χτυπήθηκε από αεροβόλο!

Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό του 15χρονου Αλέξανδρου. Σήμερα στις 18:00 συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί θα του πουν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Ξηρόκαμπο, όπου διακονεί ο πατέρας του. 

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο.

Τρίκαλα: Ατελείωτος θρήνος για τον άδικο χαμό του 15χρονου μαθητή

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες χθες ανέφεραν πως τη σκανδάλη του αεροβόλου όπλου ενδεχομένως να την πάτησε και το τρίχρονο αδελφάκι του 15χρονου. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μάλιστα ο βαλλιστικός εμπειρογνώμονας, Γ. Ραυτογιάννης, είπε πως ο θάνατος από αεροβόλο όπλο είναι μία στο τρισεκατομμύριο. Σημείωσε πως σε όλο τον κόσμο έχουν καταγραφεί 10 – 15 θάνατοι από αεροβόλο όπλο, κυρίως παιδιών.

Αν ο 15χρονος μάλιστα είχε βληθεί σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός του, τότε θα είχε απλά τραυματιστεί ελαφρά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top