Κρήτη: « Ο πατέρας μου με βίαζε επί 15 χρόνια δύο φορές την εβδομάδα»

Σοκάρει η κατάθεση της κοπέλας που κακοποιούταν από τον πατέρα της

ασέλγεια

Ένοχος κρίθηκε ο 55χρονος από την Κίσσαμο Χανίων, ο οποίο κατηγορούταν ότι βίαζε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους επί 15 ολόκληρα χρόνια. 

Κρήτη: Ποινή φυλάκισης 10 ετών σε πατέρα που βίαζε την κόρη του επί χρόνια

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, ενώ ισχυρίστηκε πως είχε ερωτικές επαφές με την κόρη του μόνο αφότου εκείνη ενηλικιώθηκε και με τη θέλησή της. 

Ωστόσο η 27χρονη σήμερα κοπέλα μετέφερε μια εντελώς διαφορετική εικόνα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της τη βίαζε συστηματικά για 15 χρόνια, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η μητέρα της. 

Κρήτη: Πατέρας ασελγούσε στην 27χρονη κόρη του από όταν ήταν 12 ετών

«Με βίαζε συστηματικά μέσα στο σπίτι μας ακόμη και δύο φορές την εβδομάδα, εδώ και 15 χρόνια. Και αυτά γίνονταν ακόμη κι όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η μητέρα μου. Κάποιες φορές μάλιστα με πήγαινε και σε μια απόμερη παραλία της Κισσάμου για να ικανοποιήσει πάνω μου τις ορέξεις του», κατέθεσε χθες η νεαρή κοπέλα.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για αιμομιξία.

Ο 55χρονος απαλλάχθηκε από την κατηγορία της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικη.

55χρονος: «Ήταν πανέμορφη και κάτι πάθαινα»

Ο 55χρονος φέρεται να ζήτησε από το δικαστήριο η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ώστε να μην πάει στη φυλακή, αλλά να μείνει στην Αντίπαρο μαζί με την αδελφή του. 

Κατά την απολογία του παραδέχθηκε ότι είχε ερωτικές επαφές με την κόρη του, αλλά μόνο όταν ήταν ενήλικη. 

«Πράγματι είχα ερωτική επαφή με την κόρη μου από το 2017 έως το 2019, τότε που ήταν ενήλικη, και μάλιστα ό,τι γινόταν ήταν με τη συναίνεσή της. Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Πάθαινα κάτι και τα έκανα όλα αυτά», ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top