Κρήτη: Ποινή φυλάκισης 10 ετών σε πατέρα που βίαζε την κόρη του επί χρόνια

Το μαρτύριο της κοπέλας κράτησε από τα 12 μέχρι τα 27 της

Ομόφωνα ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου έναν 55χρονο πατέρα που βίαζε την κόρη του επί 15 ολόκληρα χρόνια.

Κρήτη: Πατέρας ασελγούσε στην 27χρονη κόρη του από όταν ήταν 12 ετών

Ο 55χρονος, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος τον Δεκέμβριο του 2019, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο λέγοντας πως όντως είχε επαφές με την κόρη του, από την ηλικία των 12 μέχρι και τα 27 της χρόνια, ωστόσο ισχυρίστηκε πως ειδικά την περίοδο που ήταν ενήλικη είχε την συναίνεσή της.

Μετά τις καταθέσεις μαρτύρων αλλά και την απολογία του το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών για τον βιασμό και τέσσερα έτη για αιμομιξία, ποινή που μετά από συγχώνευση φτάνει τα 10 έτη.

Μάλιστα, το δικαστήριο δε δέχθηκε το αίτημα του κατηγορούμενου η ποινή του να ανασταλεί μέχρι το Εφετείο και έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας την 1η Νοεμβρίου 2018, όταν η 27χρονη βρήκε τη δύναμη και κατήγγειλε στις αρχές ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της.

Σύμφωνα με το cretapost, τα όσα περιέγραψε στην κατάθεσή της ήταν ανατριχιαστικά, καθώς ο 55χρονος τη βίαζε από τα 12 έτη της μέχρι και τα 27. 

Μετά τις καταγγελίες ο 55χρονος συνελήφθη από τις αρχές και ενώ αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες τελικώς τις αποδέχθηκε και ομολόγησε.

Ο ίδιος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top