35χρονη σε Ιωάννα: «Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ»

Με τρία GPS παρακολουθούσε την Ιωάννα - Τι κατέθεσε ο 40χρονος

Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε την Πέμπτη η Ιωάννα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο. Το κορίτσι έχει να διαχειριστεί, εκτός από την υγεία της και τις αποκαλύψεις για το πως την παρακολουθούσε τους τελευταίους μήνες η κατηγορούμενη. 

Βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα- Για τρεις μήνες στο νοσοκομείο

Το χειρουργείο της κράτησε δύο ώρες στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, εστίασε σε πρόσωπο και βλέφαρα. Ήταν το τέταρτο χειρουργείο για το κορίτσι. «Το χειρουργείο πήγε καλά. Η Ιωάννα ξύπνησε και όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Έχουμε όμως και άλλα χειρουργεία μπροστά μας» είπε η κ. Καλοφώνου. 

Η Ιωάννα έχει μπροστά της πάνω από 20 χειρουργεία

O άνθρωπος που στέκεται άγρυπνος φρουρός δίπλα στην Ιωάννα ειναι η μητέρα της. Οι γιατροί την έχουν ενημερώσει ότι το κορίτσι της έχει μπροστά της έναν μαραθώνιο χειρουργείων για τα επόμενα δύο χρόνια. 

35χρονη: «Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ»

Η Ιωάννα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 35χρονη όταν την ευχαριστούσε για την κατανόηση σε μηνύματα στο μέσετζερ, λίγους μήνες μετά   θα την παρακολουθούσε.

Βιτριόλι: Η Ιωάννα ζητά παραδειγματική τιμωρία για την επίθεση που δέχτηκε

Της ζητούσε ως χάρη να διαγράψει από το Facebook τον 40χρονο και λίγους μήνες μετά φέρεται να οργανώνει την επίθεση με το βιτριόλι.  

Με τρία GPS παρακολουθούσε την Ιωάννα

Επτά μήνες μετά η 35χρονη αρχίζει και παρακολουθεί την Ιωάννα. Βάζει όχι μία, αλλά συνολικά τρεις συσκευές GPS στο αυτοκίνητο της.

Όταν τελείωνε μάλιστα η μπαταρία στο ένα, λάμβανε ειδοποίηση στο κινητό της. Και ενώ φέρεται να έκανε όλα αυτά, συνέχιζε να ρωτά την Ιωάννα για τον 40χρονο και να δίνει ευχές για τα γενέθλια της Ιωάννας. 

Της ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στα γενέθλιά της

«Baby χιλιόχρονη υγεία ευτυχία και πολλές χαρές εύχομαι» είχε στείλει η 35χρρονη στην Ιωάννα για τα γενέθλιά της. Η Ιωάννα την ευχαρίστησε και εκείνη συνέχισε γράφοντας «Να σε ρωτήσω ρε συ αγάπη μου. Σίγουρα δεν σε έχει ξαναενοχλήσει ο άλλος;».

Μήνυμα 40χρονου: «Με την Ιωάννα δεν είχα συναντηθεί ποτέ»

H 35χρονη στον ανακριτή επέλεξε να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα της σιωπής. Στις φυλακές Κορυδαλλού όπου μεταφέρθηκε, ζήτησε να εργαστεί. Είναι μια τακτική που ακολουθούν οι περισσότεροι κρατούμενοι προκειμένου να μειωθεί η ποινή τους. 

Η συμπληρωματική κατάθεση του 40χρονου

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε στην αστυνομία ο επιχειρηματίας που φέρεται εν αγνοία του ως το «μήλον της έριδος» στην υπόθεση με το βιτριόλι. 

Ο επιχειρηματίας έδωσε την πρώτη κατάθεση στην αστυνομία στις 10 Ιουνίου μία ημέρα πριν από τη σύλληψη της κατηγορούμενης. Η συμπληρωματική του κατάθεση σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, θα δοθεί μια ημέρα μετά την ώρα που η φερόμενη ως δράστης βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα.

Τι ισχυρίστηκε ο 40χρονος

Όπως είπε ο 40χρονος, «η 35χρονη ως άνθρωπος ήταν χαμογελαστή, ευδιάθετη χωρίς πίεση και καλό παιδί».

Ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει οτι είναι το «μήλον της έριδος». Με την Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί ποτέ. Ακόμα και όταν έμαθε τον λόγο που τον διέγραψε το κορίτσι απο το Facebook, εξεπλάγην. Η Ιωάννα του έλεγε ότι «κάποια ανησυχεί για σένα» και εκείνος έλεγε ότι δεν καταλαβαίνει τι λέει. 

«Όποια και να είναι γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες ενημέρωσε την μιας και εσύ ξέρεις καλύτερα, ότι είμαι καλά δόξα το Θεό. Έχω υγεία που είναι το παν και να μη με ματιάσει» είχε γράψει ο 40χρονος. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top