Μενίδι: Σκότωσε τη μητέρα του γιατί του είπε να χαμηλώσει τη μουσική

Η παρατήρηση που οδήγησε στο έγκλημα τον 34χρονο

Για ασήμαντη αφορμή φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του ο 34χρονος στο Μενίδι. 

Οικογενειακή τραγωδία στο Μενίδι: Έσφαξε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, εκνευρίστηκε γιατί η μητέρα του χαμήλωσε τη μουσική που την είχε βάλει πολύ δυνατά. 

Σύμφωνα με αυτές, χθες το απόγευμα ο 34χρονος άκουγε πολύ δυνατά μουσική, όπως επιβεβαιώθηκε και από τους γείτονες της οικογένειας. Ο πατέρας του, πρώην αστυνομικός -ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ- προτού φύγει από το σπίτι, του είπε να τη χαμηλώσει, κάτι που δεν έκανε ο νεαρός άνδρας. 

Κάποια στιγμή η μητέρα του χαμήλωσε τελικά τη μουσική και αυτό ήταν που εκνεύρισε τον γιο της. Ο 34χρονος πήρε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να την κυνηγάει μέσα στο σπίτι. Από δωμάτιο σε δωμάτιο. Την έπιασε στην κρεβατοκάμαρά της και τη μαχαίρωσε έξι φορές. 

Η γυναίκα ψυχορραγώντας κατάφερε να ειδοποιήσει μια ξαδέλφη της και να της πει τι είχε συμβεί. Η ξαδέλφη, γνωρίζοντας ότι ο γιος της οικογένειας είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ειδοποίησε την αστυνομία και έσπευσε στο σημείο. 

Μαζί με τους αστυνομικούς χτύπησαν το κουδούνι και τότε τους άνοιξε ο 34χρονος απόλυτα ήρεμος και τους ρώτησε τι ήθελαν εκεί. Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο σπίτι και βρήκαν δυστυχώς νεκρή την 54χρονη γυναίκα. Υπάρχουν, μάλιστα, καταγγελίες πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει και η γυναίκα αιμορραγούσε επί μιάμιση ώρα. Η γυναίκα αιμοραγούσε, αλλά είχε τις αισθήσεις της, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Με εντολή του Προέδρου του ΕΚΑΒ, ζητείται να διερευνηθούν άμεσα και ενδελεχώς οι επιχειρησιακές συνθήκες, τα δεδομένα, οι αιτίες και τυχόν λάθη ή παραλείψεις στη διαχείριση του εν λόγω περιστατικού, έτσι ώστε να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες στους εμπλεκομένους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top