Επίθεση με βιτριόλι: Ο διάλογος της Ιωάννας με τον σύντροφο της 35χρονης

«Η Ε. είναι φίλη και καλό κορίτσι»

Δύο φορές προσέγγισε την Ιωάννα, ο 40χρονος, πρώην σύντροφος της 35χρονης, η οποία κατηγορείται πως επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της άτυχης κοπέλας έξω από την εργασία της. 

Επίθεση βιτριόλι: Δύο βασικοί λόγοι οδήγησαν στην προφυλάκιση της 35χρονης

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, ο 40χρονος είχε στείλει αίτημα φιλίας στο Facebook της Ιωάννας, το οποίο η κοπέλα διέγραψε μετά από μήνυμα που έλαβε από τη φερόμενη ως δράστιδα, με το οποίο την ενημέρωνε πως έχει σχέση μαζί του. 

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη

Στις 26 Νοεμβρίου 2018, ο 40χρονος φέρεται να έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα, ενώ αυτή ήταν σε ταξίδι στη Βαρσοβία με φίλες της. 

«Είδες ότι σε διέγραψα έτσι;», του έγραψε η Ιωάννα κι εκείνος φέρεται να τη ρωτάει: «Τι σου έκανα και με διέγραψες;» 

Επίθεση βιτριόλι: Αρνείται να φάει η 35χρονη - Μάτωσε τους καρπούς της

Η Ιωάννα τότε του απάντησε: «Για σκέψου. Κάποια ανησυχεί για σένα». Η απάντηση του 40χρονου ήταν: «Μα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια λες. Για ποια κοινή μας γνωστή, αλλά δεν έχεις κάνει κάτι κακό, ούτε θα κάνεις, ποτέ». 

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 40χρονος τον Ιούλιο του 2019 έστειλε και πάλι αίτημα φιλίας στην Ιωάννα και τότε εκείνη του έγραψε: «Η Ε., είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι» και το απέρριψε για άλλη μια φορά. 

Βιτριόλι: Δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα είχε η κατηγορούμενη

Την ίδια κουβέντα φέρεται να είπε η 34χρονη και στους αστυνομικούς όταν την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο. «Η Ε. είναι καλό κορίτσι, είναι από διπλανό χωριό και απορώ πως την έχετε στην λίστα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top