Βιτριόλι: Δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα είχε η κατηγορούμενη

Δεν ήθελε να δώσει τον αριθμό της στην εταιρία ταξί

Και δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα φαίνεται να είχε η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα. Μάλιστα το όνομα του λογαριασμού είναι ακριβώς το ίδιο με το όνομα που επικαλέστηκε όταν κάλεσε στην εταιρία ραδιοταξί.

Η 35χρονη με το πραγματικό της προφίλ παρουσίαζε μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Από αυτό το προφίλ έκανε like στις φωτογραφίες της Ιωάννας. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και ένα δεύτερο προφίλ με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ».

«Από τα τέλη Ιανουαρίου μία γυναίκα παρακολουθούσε τη γειτονιά της Ιωάννας»

Αυτός ο λογαριασμός δεν εμφανίζεται στο προφίλ της Ιωάννας, ενώ δεν υπάρχει ούτε like αλλά ούτε σχόλιο. Μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να παρακολουθούσε κυρίως τον σύντροφό της.

Το ψευδώνυμο δεν ήταν καθόλου άγνωστο στους άνδρες της Ασφάλειας που χειρίστηκαν με επιτυχία την υπόθεση. Με το ίδιο ακριβώς ψευδώνυμο, η κατηγορούμενη είχε καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο της επίθεσης, όπου είχε παρουσιαστεί ως Ελληνοαμερικανίδα.

Δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο στην εταιρία ταξί

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας εξασφάλισε ένα δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο της κατηγορούμενης με την εταιρία ταξί. Μάλιστα, απέφυγε να δώσει τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου λέγοντας ότι είναι απο την Αμερική και ουσιαστικά δε λειτουργεί.

Επίθεση με βιτριόλι: Ένα έγκλημα για ασήμαντο λόγο;

Κατά τη συνομιλία της, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τον αριθμό τηλεφώνου της και πρόσθεσε ότι «δεν πιάνει λόγω του ότι δεν το έχει ενεργοποιήσει για Ελλάδα».

Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το κινητό της 35χρονης αλλά και τον υπολογιστή της αναζητώντας νέα στοιχεία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top