Ζήτησε συγγνώμη από τον Χαρδαλιά η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια»

«Θέλω το έλεος του Θεού»

Η παρουσιάστρια

Συγγνώμη στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ζήτησε η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια», η οποία του πέταξε νερό, ενώ έπινε τον καφέ του στη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς σοβαρή ψυχική νόσο η «παρουσιάστρια» που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά

Η «παρουσιάστρια» ήταν καλεσμένη στη εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Ραπτόπουλου και βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη από τον υφυπουργό, γιατί όπως είπε θέλει το έλεος του Θεού. 

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο η «παρουσιάστρια» που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά

«Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού και πιστεύω στον πανάγιο Πατέρα μας και στον Ιησού Χριστό ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον Χαρδαλιά γι’ αυτό που του έκανα, γιατί δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο ό,τι κι αν έχει κάνει. Γιατί το έλεος του Θεού το θέλω. Δεν το λέω για να αποσύρει τη μήνυση, αλλά θέλω το έλεος του Θεού και θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, γιατί είμαι καλό παιδί», είπε. 

Με κολάν στον εισαγγελέα η Θεσσαλονικιά που έριξε νερό στον Χαρδαλιά

Υπενθυμίζεται ότι η «παρουσιάστρια» είχε δει τον Νίκο Χαρδαλιά την ώρα που έπινε τον καφέ του στη Θεσσαλονίκη. Τον πλησίασε με αφορμή να βγάλουν μια selfie, αλλά του έριξε ένα ποτήρι νερό και άρχισε να τον βρίζει. Ο Ν. Χαρδαλιάς υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για την επίθεση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top