Χωρίς σοβαρή ψυχική νόσο η «παρουσιάστρια» που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά

Αύριο παίρνει εξιτήριο από το Ψυχιατρείο και θα παραστεί στη δίκη της

Εκτός ψυχιατρικού νοσοκομείου αναμένεται να βρεθεί αύριο η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια» που επιτέθηκε λεκτικά και ρίχνοντας ένα ποτήρι με νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο η «παρουσιάστρια» που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το grtimes.gr, η 44χρονη θα πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αύριο το μεσημέρι. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για «λόγω και έργω εξύβριση» και για «απειλή», ενώ παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο απ’ όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί την 12η Ιουνίου.

Με κολάν στον εισαγγελέα η Θεσσαλονικιά που έριξε νερό στον Χαρδαλιά

Το δικαστήριο ήρε την κράτηση της αλλά, με εισαγγελική διάταξη, οδηγήθηκε στο ΨΝΘ για 48ωρη νοσηλεία. «Αύριο το μεσημέρι, μετά τη σύνταξη της σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης, θα πάρει εξιτήριο και θα παραστεί στη δίκη. Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση και ως εκ τούτου για την περίπτωση της δεν προβλέπεται εγκλεισμός» ανέφερε στο grtimes η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, συνήγορος υπεράσπισης της 44χρονης.

Θεσσαλονικιά... παρουσιάστρια «επιτέθηκε» με νερό στον Χαρδαλιά

«Διαγνώστηκε μια ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα της και υπάρχει σύσταση για την παρακολούθηση της από ιδιώτη γιατρό ή την ένταξη της σε κάποιο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης. Αντιλαμβανόμενη τις συνέπειες του γεγονότος είναι απολύτως συνεργάσιμη με τους ψυχιάτρους» επισήμανε η δικηγόρος, μετά την ενημέρωση που είχε από γιατρό του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σήμερα το μεσημέρι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top