Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο η «παρουσιάστρια» που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά

Οδηγήθηκε με εντολή εισαγγελέα

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε με εντολή εισαγγελέα, η αυτοαποκαλούμενη «παρουσιάστρια» που πέταξε νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Με κολάν στον εισαγγελέα η Θεσσαλονικιά που έριξε νερό στον Χαρδαλιά

Σύμφωνα με το grtimes.gr, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, για τις 12 Ιουνίου.

Θεσσαλονικιά... παρουσιάστρια «επιτέθηκε» με νερό στον Χαρδαλιά

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του Εισαγγελέα. Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, ο τελευταίος διετάξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε ασκήσει εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της γυναίκας, Ανθούλα Ανάσογλου, η επιθυμία της είναι «να μιλήσει με τον πνευματικό της και να υπάρξει μια μετάνοια και μια κατανόηση» ενώ χαρακτήρισε τον εγκλεισμό στο ψυχιατρείο επαχθές μέτρο για την ίδια και τους γύρω της καθώς όπως είπε υπάρχει ένα ανήλικο παιδί στη μέση και «οφείλουμε όλοι να το σεβαστούμε».

Τα... σόου της «τηλεπαρουσιάστριας» 

Η Θεσσαλονικιά συστήθηκε στο ευρύτερο κοινό όταν έστησε καυγά με αστυνομικούς που της έκοψαν κλήση για παραβίαση του απαγορευτικού στην παραλιακή ζώνη της συμπρωτεύουσας, την εποχή της καραντίνας. 

Μάλιστα, έφτασε στο «αμήν» υπάλληλο security, που έκανε το... λάθος να της ζητήσει να βάλει αντισηπτικό, όπως ορίζει ο νόμος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top