Καταδίωξη ληστών στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν σε αυλή σπιτιού

Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι ιδιοκτήτες

Στο πόδι πετάχτηκαν τα ξημερώματα οι ιδιοκτήτες δύο κατοικιών στην Καλαμαριά, όταν άκουσαν έναν κρότο και είδαν καρφωμένο στις αυλές τους ένα αυτοκίνητο. 

Όπως ενημερώθηκαν από την αστυνομία μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν διαρρήκτες, οι οποίοι λίγα λεπτά πριν από την πρόσκρουση είχαν διαρρήξει κατάστημα με αθλητικά είδη και είχαν φύγει με λεία αρκετά ζευγάρια αθλητικά παπούτσια και ρούχα, μεγάλης αξίας. 

Οι διαρρήκτες δε σταμάτησαν στο σήμα αστυνομικών και αμέσως ξεκίνησε μια τρελή καταδίωξη. Μπήκαν ανάποδα σε μονόδρομο, έσπασαν τα κολωνάκια στο πεζοδρόμιο, έσπασαν τον αγωγό φυσικού αερίου των δύο κατοικιών και κατέληξαν σε δέντρο που βρίσκεται μέσα στην αυλή τους. 

Οι ιδιοκτήτες των δύο κατοικιών βλέποντας το αυτοκίνητο μέσα στις αυλές τους έπαθαν σοκ, ενώ όπως είπαν στον ΑΝΤ1, αν δεν ήταν το δέντρο, το αυτοκίνητο θα είχε καταλήξει μέσα στο σπίτι. 

Το αυτοκίνητο, όπως αποδείχθηκε ήταν κλεμμένο, ενώ οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top