Καλπάζει η ανομία στο κέντρο της Αθήνας

Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Σκηνές βίας καταγράφονται καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας. Στο Μοναστηράκι νεαρός ξυλοκοπήθηκε από ληστές στον σταθμό του τρένου για λόγους αντεκδίκησης, ενώ εξοργισμένοι οι καταστηματάρχες της περιοχής επιτίθενται σε όσους επιχειρούν να αποσπάσουν κινητά και τσάντες από τους τουρίστες.

Αυτοψία Star:«Καθαρό κέντρο» από διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων

Οι ληστές με τα φυλλάδια έχουν γίνει μόδα στο Μοναστηράκι.
Στο βίντεο ντοκουμέντο, μέλη της συμμορίας ξυλοκοπούν νεαρό στην αποβάθρα του τρένου. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι τέσσερις άνδρες προσπάθησαν να αποσπάσουν τα κινητά τηλέφωνα δύο γυναικών όταν τις πλησίασαν δήθεν για να τους μοιράσουν φυλλάδια. Ένας νεαρός που τους αντελήφθη ειδοποίησε τις γυναίκες. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον σταθμό του τρένου χωρίς να αντιληφθεί ότι τον ακολουθούσαν. 

Τέλος οι πορείες που παραλύουν το κέντρο της Αθήνας

Ο τρόπος τους συγκεκριμένος και τα θύματα τους πολλά. 

Οι ληστές με τα φυλλάδια δεν είναι μόνο αυτοί που αρπάζουν τα κινητά και τα πορτοφόλια. Υπάρχει και υποστηρικτική ομάδα που επεμβαίνει όταν τα πράγματα είναι στραβά. 

Ντελίβερι... ναρκωτικών κάνουν οι χρήστες για να αποφύγουν τους ελέγχους

Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες 

Ο Σταύρος Μπαλάσκας συνδικαλιστής αστυνομικός λέει στο Star, «Οι πολίτες πάνω απ΄όλα θα πρέπει να προσέχουν και να μην αφήνουν στο τραπέζι ούτε κινητό ούτε τσαντάκι. Ειδικά στα κεντρικά σημεία της πόλης είναι σίγουρο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα τους τα κλέψουν».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top