Ένταση και επεισόδια έξω από το υπουργείο Εργασίας

Εργαζόμενοι επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα

Ένταση σημειώθηκε έξω από το υπουργείο Εργασίας νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν εργαζόμενοι στον τομέα του επισιτισμού - τουρισμού επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι επιχείρησαν να ανοίξουν την πόρτα του υπουργείου, συγκρούστηκαν με ομάδα αστυνομικών που ήταν στην είσοδο, οι οποίοι έριξαν χημικά.

Συγκέντρωση συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού / Eurokinissi

Οι εργαζόμενοι ζητούν να μην εφαρμοστούν τα κυβερνητικά μέτρα, να διασφαλιστεί το εισόδημα των εργαζομένων στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό βάσει των συλλογικών συμβάσεων, την επαναπρόσληψη όλων των εποχικών εργαζομένων, επίδομα για όλους τους ανέργους του κλάδου, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για ολόκληρο το διάστημα της ανεργίας, αναστολή πληρωμών ρεύματος, νερού, τηλεφώνου, φόρων και τραπεζικών δόσεων, καθώς και μηδενικά δημοτικά τέλη.

Συγκέντρωση συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού / Eurokinissi

Το «παρών» στη συγκέντρωση των εργαζομένων στον επισιτισμό και τον τουρισμό έδωσε και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Είμαστε εδώ στο πλευρό όλων των εργαζομένων στον κλάδο του Επισιτισμού-Τουρισμού και των μισθωτών και των αυτοαπασχολουμένων, μικρών επιχειρηματιών, των οικογενειακών επιχειρήσεων για να διασφαλιστεί το εισόδημα σε όλους» τόνισε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top