Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 76χρονος που ασελγούσε στις εγγονές του

«Αν είχε κάνει κάτι, εμείς θα τον σκοτώναμε» δηλώνουν οι συγγενείς

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου ειδήσεων του Star σχετικά με το πως ανακαλύφτηκε ο 76χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Τετάρτη, κατόπιν απόφασης του εισαγγελέα, ο 76χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης, με θύματα τις ανήλικες εγγονές του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το GRTimes.gr, o ηλικιωμένος είχε προσαχθεί λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο 76χρονος με καταγωγή από την Αλβανία φαίνεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι οι χειρονομίες που του αποδίδονται αποτελούσαν ενδείξεις υπερβολικής αγάπης προς τα εγγόνια του.

Έτσι πιάστηκε ο παππούς που φέρεται να ασελγούσε στις εγγονές του

Λίγο πριν από την απολογία του ίδιου, ενώπιον του εισαγγελέα είχαν καταθέσει ως μάρτυρες οι γονείς των παιδιών και μία θεία τους που υπερασπίστηκαν τον ηλικιωμένο, λέγοντας ότι ήταν εκδηλωτικός, αλλά δεν λειτουργούσε έχοντας άσεμνους σκοπούς απέναντι στα εγγόνια του.

«Έχει παιδιά και εγγόνια τα οποία μεγάλωσε με αγάπη. Αν είχε κάνει κάτι, εμείς θα τον σκοτώναμε» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι συγγενείς στους δημοσιογράφους.

Θεσσαλονίκη: Παππούς κατηγορείται για ασέλγεια στα 4 εγγόνια του

Μέλη της οικογένειας και άλλοι συγγενείς συγκεντρώθηκαν επίσης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο, ο οποίος, όπως υποστηρίζουν, βρίσκεται τους τελευταίους δύο μήνες στην Ελλάδα, όπου εγκλωβίστηκε λόγω του κορωνοϊού και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αλβανία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top