Θεσσαλονίκη: «Πάλεψα με τον επίδοξο βιαστή μου και ξέφυγα από τα χέρια του»

30χρονη περιγράφει τον τρόμο που έζησε

Τον εφιάλτη που έζησε στα  χέρια του 29χρονου επίδοξου βιαστή της περιέγραψε μια 30χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη. 

Συνελήφθη 29χρονος για απόπειρες βιασμού

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε βγει να κάνει τη γυμναστική της σε έναν δρόμο που δεν είναι απομονωμένος και έχει αρκετή κίνηση. Ξαφνικά είδε τον άνδρα να την κοιτάει επίμονα. Εκείνη δεν έδωσε σημασία, τον προσπέρασε και συνέχισε τον δρόμο της. 

«Κατάλαβα ότι με ακολουθούσε. Εκείνη την ώρα μιλούσα στο τηλέφωνο με την οικογένειά μου, αλλά δεν είπα τίποτα γιατί θεώρησα αρχικά ότι ήταν η ιδέα μου. Ξαφνικά ένιωσα ότι ήταν δίπλα μου. Με έσπρωξε, μου έκλεισε το στόμα και με έριξε κάτω σε ένα χαντάκι», είπε αρχικά η γυναίκα. 

Ακολούθησε κανονική πάλη. Η γυναίκα προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του, τον κλοτσούσε, προσπαθούσε να φωνάξει βοήθεια. 

«Την ώρα που πήγε να με βιάσει, κατάφερα να καλέσω με το τηλέφωνό μου το σπίτι μου και άρχισαν να ουρλιάζω. Εκείνος τρόμαξε, πήρε το κινητό μου κι έφυγε», είπε η γυναίκα. 

Τότε εκείνη άρχισε να τον κυνηγάει και να φωνάζει βοήθεια για να την ακούσουν οι κάτοικοι. Ένας άνδρας που την είδε, άρχισε να κυνηγά τον 29χρονο, αλλά εκείνος κατάφερε να διαφύγει μέσα από κάτι χωράφια. 

Επιστρέφοντας στο σπίτι της, είπε στον σύζυγό της τι είχε συμβεί. Εκείνος δημοσιοποίησε στο facebook  όσα έγιναν και αναζήτησε στοιχεία. Εμφανίστηκαν τρεις γυναίκες που είχαν ζήσει ανάλογες περιπέτειες, έγιναν καταγγελίες στην αστυνομία και τελικά ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top