Κορωνοϊός: Συγκλονίζει δημοσιογράφος και πρώην ασθενής - «Δέχθηκα bullying»

Γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τη νικηφόρα μάχη απέναντι στην πανδημία

Ο γνωστός αθλητικογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος γιορτάζει σήμερα τα πιο σημαντικά γενέθλια της ζωής του, μετά τον εφιάλτη που έζησε εξαιτίας του κορωνοϊού. Μάλιστα, περιέγραψε στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, πως είναι η ζωή του μετά τη νοσηλεία, αλλά και το bullying που δέχθηκαν τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει η μαρτυρία ασθενή που ήταν σε τεχνητό κώμα 11 ημέρες

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος χαμογελάει ξανά, καθώς όλα τα τεστ που έκανε τον κορωνοϊό ειναι πια αρνητικά και θα είναι η πρώτη φορά που θα δει ξανά τους φίλους του από κοντά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, περίμενε πώς και πώς τα γενέθλιά του και ήλπιζε να μην βρίσκεται σε καραντίνα. Τελικά τα κατάφερε, παρόλο που δεν μπορεί να κεράσει εν τέλει τους φίλους του έξω σε κάποιο μαγαζί, ενώ αναυπομονεί να καταφέρει άμεσα να πάει στην παραλία.

«Δέχθηκα bulling»

Ο γνωστός δημοσιογράφος εισέπραξε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης όσο πάλευε με τον κορωνοϊό. Αρκετοί, όμως, δεν του συμπαραστάθηκαν το ίδιο, αλλά έσπευσαν να στάξουν χολή και να του κάνουν bullying, πατώντας στο ότι νόσησε από κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ασθενών που νόσησαν και βγήκαν νικητές

«Κάποιοι ασυνείδητοι, κάποιοι αναίσθητοι άσκησαν κοινωνικό ρατσισμό, bullying. Δε δίστασαν να γράψουν και με σπρέι έξω από το εξοχικό μου σπίτι στο χωριό. Έγραψαν τη λέξη κορωνοϊός, ήταν κάτι το ανατριχιαστικό. Έμαθα με μεγάλη στεναχώρια, είδα μια σκληρότητα της τοπικής κοινωνίας, η οποία με σημάδεψε πάρα πολύ. Ακόμα και ο μάστορας που κάλεσα για να μου φτιάξει κάποια πράγματα δεν ήρθε  επειδή φοβόντουσαν ένα μηνά μετά μην κολλήσουν. Λυπάμαι… Στεναχωριέμαι πάρα πολύ», ανέφερε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Όσοι ασθενείς νόσησαν από κορωνοϊό θέλουν να ξεχάσουν τον εφιάλτη που έζησαν και οι περισσότεροι κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top