Ντοκουμέντο: Παράνομη διακίνηση μασκών έξω από τον σταθμό του μετρό

Μεγάλο κύκλωμα σκόπευε να «ρίξει» στην αγορά πάνω από 1.000.000 μάσκες

Μεγάλο κύκλωμα το οποίο ήταν έτοιμο να «ρίξει» στην αγορά πάνω από 1.000.000 μάσκες προστασίας, αμφιβόλου ποιότητας, κατάφερε να εξαρθρώσει η Ελληνική Αστυνομία. Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος κατέγραψε βίντεο-ντοκουμέντο με παράνομη διακίνηση μασκών έξω από το σταθμό του Προαστιακού «Δουκίσσης Πλακεντίας». 

Χαρδαλιάς: Πού θα είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας;

Παρόλο που οι περισσότεροι πολίτες είναι επιφυλακτικοί στην αγορά μάσκας από πλανόδιους πωλητές, καθώς αμφιβάλλουν για την ποιότητα την προέλευσή τους, υπάρχουν ορισμένοι «αετονύχηδες» που καταφέρνουν να εξαπατήσουν ανυποψίαστο κόσμο και με δέλεαρ τη χαμηλή τιμή τους πωλούν ακατάλληλες μάσκες, που δεν προστατεύουν καθόλου από τον κορωνοϊό.

Το κόλπο των επιτήδειων είναι απλό και αποτελεσματικό, όπως τους κατέγραψε βίντεο ντοκουμέντο. Συνήθως, τριγυρνούν πεζοί ή με μοτοσυκλέτα, πλευρίζουν επιβάτες των ΜΜΜ ή διερχόμενους οδηγούς, έχουν κούτες με μάσκες και τις πωλούν είτε με το κομμάτι ή και ολόκληρη την κούτα. 

Την ίδια στιγμή, αστυνομικοί της ασφάλειας Αθηνών κατάφεραν μεγάλο «χτύπημα» στα κυκλώματα που θησαυρίζουν από προϊόντα- μαϊμού, καθώς εντόπισαν αποθήκη στον Ασπρόπυργο, όπου μεταξύ άλλων κατάσχεσαν πάνω από 1.000.000 μάσκες αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top