ΔΕΗ: Ατελείωτες ουρές πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της επιχείρησης

Πάνω από 500 άτομα περιμένουν να εξυπηρετηθούν

Εικόνες χάους στη ΔΕΗ, στην οδό Αριστείδου, πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του καταστήματος, κατέγραψαν οι κάμερες, καθώς πολλοί καταναλωτές σπεύδουν να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους. Η ουρά φτάνει μέχρι την άλλη άκρη του οικοδομικού τετραγώνου, ενώ οι υπάλληλοι προσπαθούν να αποσυμφορήσουν την κατάσταση κάνοντας έλεγχο των περιπτώσεων στο πεζοδρόμιο. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο κόσμος δεν φαίνεται να τηρεί σε όλο το μήκος της ουράς που έχει σχηματιστεί τα μέτρα απόστασης, ωστόσο κάποιοι έχουν λάβει μέτρα προστασίας και φορούν μάσκες. Όπως διευκρινίζεται από την επιχείρηση όσοι επιθυμούν μπορούν να πληρώσουν και τηλεφωνικά.
 

Επιστρέφουν στα θρανία με μάσκες και θερμομέτρηση οι μαθητές της Γ' Λυκείου


Θερμομέτρηση στους πελάτες

Από σήμερα τα καταστήματα της ΔΕΗ ανοίγουν για το κοινό για συγκεκριμένες ωστόσο συναλλαγές.  Τα καταστήματα θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.
Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770. Η είσοδος στα καταστήματα θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση των εισερχομένων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης.

Επιστροφή στην κανονικότητα: Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν σήμερα

Η ΔΕΗ τονίζει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και τα στοιχεία της θερμομέτρησης δεν θα καταγράφονται. Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στο χώρο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top