Αποκλειστικό Star: Πάλεψαν με τον κορωνοϊό και βγήκαν νικητές!

Συμπολίτες μας εξομολογούνται όσα έζησαν

Ο κορωνοϊός δεν είναι αήττητος. Ασθενής 84 ετών που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, κατάφερε έπειτα από 33 ημέρες νοσηλείας να τον νικήσει. Περιγράφει στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου τη μάχη που έδωσε. 

Κορωνοϊός: Είναι, εν τέλει, τα παιδιά ασφαλή;

«Έφτασα μία ανάσα από το θάνατο»

Ο 84χρονος κύριος Χρηστος  χτυπήθηκε απο τον κορωνοϊο τελη Μαρτίου...Υψηλός πυρετός και δυσκολία στην αναπνοή, τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Όπως δήλωσε στην κάμερα του Star, πέρασε πάρα πολύ δύσκολες ώρες, νοσηλέυτηκε 33 ημέρες στο νοσοκομείο με 39.9 πυρετό, ενώ διασωληνώθηκε και νοσηλεύτηκε στην ενταντική. Παρόλα αυτά κατάφερε και βγήκε νικητής και επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι του. 

Εκτός απο τον κύριο Χρήστο, θετική στον κορωνοιό βρέθηκε και η σύζυγός του. Χρειάστηκε και εκείνη να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

«Η ζωή δε χορταίνεται»

Μία άλλη μαρτυρία είναι αυτή του 84χρονου κ. Χρήστου, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και βγήκε νικητής: «Ήμασταν και οι δύο με τη γυναίκα μου...  γυναίκα μου βγήκε πριν από δέκα ημέρες ήταν λίγο ελαφρότερα... Μας συμβουλέψαν τι πρέπει να κάνει, αφού την έβγαλανα από το νοσοκομείο... Θέλω αυτά τα χρόνια τα υπόλοιπα να αναρρώσω, να είμαι καλά... Η ζωή καμία φορά δεν χορταίνεται».


Πρώην ασθενής κορωνοϊού: «Είναι ό,τι χειρότερο έχω περάσει»

Τον κορωνοιό νίκησε και ένας ασθενής 40 χρόνων, ο οποίος έιναι πιλότος στο επάγγελμα και αρκετά εκτεθειμένος στον ιο - όπως αποδείχθηκε. Περιγράφει στον Γιώργο Βότσκαρη τα πρώτα συμπτώματα: «Είχα αρχικά πολύ μεγάλο επίμονο βήχα και εν συνεχεία κάποια στιγμή το δεύτερο βράδυ έκανα πάρα πολύ πυρετό. Πυρετό, λέγοντας, γύρω στο 39 -39.2. Είχα πάρα πολύ δύσπνοια πάρα πολύ πυρετό... Γενικά ήταν ένα χάλι, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Έπειτα από μία εβδομάδα ο πυρετός άρχισε να πέφτει. Το καλό είναι ότι έφυγε έτσι όπως ήρθε».

Οικισμοί Ρομά: Αδιαφορούν για τα μέτρα


Η προσευχή όλων είναι να μην υπαρξουν άλλα θύματα από τον Covid-19. 

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top