Κορωνοϊός: 52χρονος νίκησε τον ιό μετά από 20 ημέρες στην εντατική

Τι είπε αποκλειστικά στο Star η σύζυγός του

Τα χαμόγελα επέστρεψαν και η ελπίδα ξαναγεννήθηκε καθώς ασθενείς που νόσησαν βαριά από τον κορωνοϊό βγαίνουν νικητές από τις μονάδες εντατικής θεραπείας. Στην Αθήνα, την Πάτρα, τη Λάρισα η συγκίνηση ήταν μεγάλη. 

Ένας 52χρονος βγήκε από την εντατική του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα μετά από 20 ημέρες νοσηλείας. Όπως είπε η σύζυγός του αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Πάτρα: Η συγκινητική στιγμή που ασθενής με κορωνοϊό παίρνει τελικά εξιτήριο

«Ήταν τόσο άσχημη η κατάστασή του που λίγο, μία ώρα να αργούσαμε θα τον είχαμε χάσει τώρα» είπε, ενώ τόνισε πως δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας. «Ήταν μεγάλη αισιοδοξία, μεγάλη η πίστη μας, μεγάλο το θαύμα που μας έγινε» είπε η ίδια. 

Ασθενής με κορωνοϊό: «Με βοήθησε ο Άη Γιώργης»

Ο κύριος Γιώργος στις 14 Απριλίου βγήκε από την εντατική του Θρασίου νοσοκομείου με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να τον χειροκροτούν συγκινημένοι.

Ο ίδιος ευχαριστεί τον προστάτη του τον Άγιο Γεώργιο που τον αξίωσε να γιορτάσει την ονομαστική του εορτή. Ευχαριστεί όμως και τους σωτήρες του μεσα στο νοσοκομείο. 

«Είμαι καλά. Με προσέχει ο Άγιος Γεώργιος που είναι ο προστάτης μου και στα παιδιά εδώ συγχαρητήρια» είπε.

Εκτός εντατικής και 68χρονος στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Ανάμεσα στους τρεις ασθενείς που αποσωληνώθηκαν την Πέμπτη, ήταν και ένας 68χρονο Γερμανός από το Πήλιο. Έχει μεταφερθεί ήδη σε δωμάτιο και είναι θέμα ημερών να πάρει εξιτήριο.

Συγκίνηση στο νοσοκομείο Λάρισας: Αποσωληνώθηκαν τρεις ασθενείς με κορωνοϊό 

Όπως είπε ο γιος του, ο 68χρονος είναι καλά. «Σηκώνεται τώρα λίγο τον περπατάνε καλά πάει» είπε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top