Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ελάχιστοι οι παραβάτες την Τρίτη του Πάσχα

Συνεχίζονται αμείωτα οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ

Στις 12 ανήλθαν οι παραβάσεις σήμερα Τρίτη, από τις 6 το πρωί ως και τις 3 το μεσημέρι σε όλη την επικράτεια. Οι συστηματικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται με την ίδια συχνότητα για να αποφευχθεί πιθανή χαλάρωση των μέτρων.

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: 188 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση

Πιο συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 12 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας ως ακολούθως: επτά στην Αττική, τρεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και δύο στη Δυτική Ελλάδα.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ σε οκτώ περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.035 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ σε 661 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Ανακοινώθηκε η πρώτη άρση των μέτρων περιορισμού

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 47.353 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top