Προσφορά αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιά

Από το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ»

Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιά όπου παραδόθηκαν τα δέματα αγάπης, του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη και του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ. 

Το καραβάνι αγάπης του Ιδρύματος «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ» και του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ», συνεχίζει στον δρόμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Αυτή την φορά στάθηκε στον Πειραιά, δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.  

«Αισθανόμαστε όλοι οι Πειραιώτες μεγάλο καμάρι, μεγάλη τιμή, καθώς είστε σας δικός σας άνθρωπος, ένα παιδί που μεγάλωσε εδώ στον Πειραιά και έχει φτάσει τόσο ψηλά ώστε να έχει αγκαλιάσει όλη την οικουμένη με την αγάπη σας, τη στοργή σας, με την ευγένειά σας, την καλοσύνη, ένα πρόσωπο που είναι πλέον ίνδαλμα. Αυτή η αγάπη σου για τα παιδιά, για τον πονεμένο άνθρωπο, για τον ανήμπορο, δείχνει ακριβώς το μεγαλείο της ψυχής σου», είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς η συγκίνηση ήταν έκδηλη κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της κυρίας Βαρδινογιάννη με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. 

«Τα μαθήματα και τα διδάγματα τα έχω πάρει από τους γονείς μου. Η μητέρα μου ήταν πολύ ευσεβής άνθρωπος. Εγώ έτσι αισθάνομαι πραγματικά στη ζωή μου. Το μόνο που με ευχαριστεί… θέλω να δίνω. Ήμουν στη ζωή μου τυχερή καθώς έχω μια σωστή οικογένεια, τα παιδιά μου, τα εγγονάκια μου, και γι΄αυτό αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους να γίνουν περισσότερο ευτυχισμένοι στη ζωή τους» ανέφερε η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. 

Συγκινημένος από την κίνηση ανθρωπιάς ο Μητροπολίτης Σεραφείμ προσέφερε μια εικόνα της Παναγίας στην κυρία Βαρδινογιάννη.

«Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για όλη σου την στοργή γιατί αυτή η αγάπη αποδεικνύει και τον πολιτισμό και την πίστη μας. Να σε έχει καλά ο Θεός και να σου δίνει υγεία και χρόνια. Και σε σένα και στον αγαπητό κύριο Βαρδινογιάννη, τον Βαρδή σας, και σε όλα τα παιδιά και στα εγγόνια σας, και σε όλον τον Όμιλο, σε όλη την προσπάθεια», της απάντησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Τα δέματα αγάπης παραδόθηκαν σε άπορες οικογένειες και ηλικιωμένους.  

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top