Κορωνοϊός: Σε καραντίνα δεκάδες κατασκηνωτές στο Δρέπανο Θεσπρωτίας

Έκαναν διακοπές και εγκλωβίστηκαν

τροχόσπιτα

Τουρίστες από διάφορες χώρες της Ευρώπης «εγκλωβίστηκαν» στο κάμπινγκ του Δρεπάνου στη Θεσπρωτία εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ξάνθη: Αγωνία για τα κρούσματα κορωνοϊού στον οικισμό Ρομά

Πρόκειται για 41 τουρίστες, οι οποίοι από τον περασμένο Δεκέμβριο ξεκίνησαν τον γύρο της Ελλάδας με τροχόσπιτα και η πανδημία του κορωνοϊού τους βρήκε στις ακτές της Ηπείρου.

Με τη μέριμνα της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου και στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης, οδηγήθηκαν στο Δρέπανο, σε ένα παραλιακό χώρο που όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, απολαμβάνουν την κάθε μέρα με αίσθημα ασφάλειας.

Η Κάρολ και ο Φιλ είναι από την Μεγάλη Βρετανία. Όπως είπαν, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Νοέμβριο, από όπου ξεκίνησε το μεγάλο τους ταξίδι στην Ελλάδα. 

Σε καραντίνα το γηροκομείο στη Νέα Μάκρη: Εντοπίστηκαν 12 κρούσματα

«Νιώθουμε ασφαλείς. Μπορεί ο κορωνοϊός να μας εγκλωβίζει εδώ στο κάμπινγκ, όμως η Ελλάδα βλέπουμε ότι είναι μια ασφαλής χώρα. Ο πρωθυπουργός σας έκανε γρήγορα τις κινήσεις που έπρεπε. Οι Έλληνες αντέδρασαν με υπευθυνότητα. Έμειναν μέσα στο σπίτι. Πίσω στην πατρίδα μας η κατάσταση δεν είναι καλή. Ευτυχώς οι δικοί μας άνθρωποι δεν έχουν προβλήματα» ανέφεραν.

Την φιλοξενία των 41 τουριστών, στο χώρο του κάμπινγκ έχει αναλάβει η Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία καθημερινά βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί τους, προκειμένου να ενημερώνεται και για την υγεία τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top