Γέφυρα σωτηρίας για να σωθεί 20χρονος εν μέσω κορωνοϊού

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ανόβερο

ασθενοφόρο

Τεράστια επιχείρηση ανθρωπιάς οργανώθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού και το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ώστε εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε λόγω κορωνοϊού, να μεταφερθεί στο Ανόβερο ένας 20χρονος για να υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού πραγματοποιήθηκε κατεπείουσα αεροδιακομιδή του 20χρονου Ηλία από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο με απόλυτη ασφάλεια. 

Είναι η δεύτερη φορά που ο 20χρονος μεταβαίνει στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

«Όπως την πρώτη φορά έτσι και τώρα το Χαμόγελο του Παιδιού στάθηκε δίπλα στον Ηλία και την οικογένειά του, στηρίζοντάς τους με κάθε τρόπο σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή, μέσω της άμεσης και αποτελεσματικής κινητοποίησης του συνόλου του μηχανισμού του Οργανισμού αλλά και όλων των εμπλεκομένων.

Ήταν μία ιδιαίτερα συγκινητική διαδρομή για όλους μας, καθώς νιώσαμε το μεγαλείο  ψυχής που επιδεικνύει ο Ηλίας και η οικογένειά του και το θάρρος, με το οποίο αντιμετωπίζουν αυτή τη μάχη. Σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, μέσω της συντονισμένης προσπάθειας και της συνεργασίας αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ότι αν ενωθούμε όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η αεροδιακομιδή έγινε με ένα αεροσκάφος τύπου C27.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top