Προσβλήθηκε από γρίπη, πνευμονία και κορωνοϊό και βγήκε νικητής!

Έδωσε σκληρή μάχη για 24 ημέρες

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός άνδρα, ο οποίος προσβλήθηκε από γρίπη τύπου Β, από πνευμονία και κορωνοϊό, τελικά όμως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και είναι καλά. 

Κορωνοϊός: Ποια θεραπεία ερευνά η Ελληνίδα ιολόγος στη Νέα Υόρκη

Ο Αλέξης Αλεξίου βγήκε νικητής και είναι ένα παράδειγμα ελπίδας για όλους όσους νοσούν απο τον Covid 19. Η περιπέτεια του 55χρονου κράτησε 24 μέρες, καθώς διεγνώσθη με τον ιό αρχές Μαρτίου ενώ είχε ήδη γρίπη και πνευμονία.

Αμέσως οι γιατροί τον μετέφεραν στο Θριάσιο. «Μπορεί να έδωσα τη μάχη της ζωής μου με τα πιο ύπουλα τέρατα, γρίπη τύπου Β, σοβαρή πνευμονία και Covid 19 ταυτόχρονα, όμως η μάχη δεν θα είχε κερδηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, των ηρωίδων νοσοκόμων, τραπεζοκόμων καθαριστριών του Θριάσιου Ελευσίνας» είπε ο ίδιος. 

«Διαπραγματεύτηκα σκληρά με τον εχθρό και από εχθές, μετά από συνολικα 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας είμαι σπιτί» είπε ο 55χρονος.

Τέλος, δήλωσε πως το τσιγάρο είναι ο μεγαλύτερος εχθρός αυτή τη στιγμή κι αν κάπνιζε όπως του είπαν οι γιατροί δεν ήταν και τόσο σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top