Στο Star αθλητικογράφος με κορωνοϊό- Συγκινεί μέσα από το νοσοκομείο

«...έβαλα τα κλάματα, γιατί δεν έχω αρρωστήσει ποτέ μου»

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ασθενής που νοσεί από τον κορωνοϊό μιλά μέσα από το νοσοκομείο. Είναι ο αθλητικογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος. Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο. Τα όσα περιέγραψε, φορώντας την ειδική μάσκα οξυγόνου,  αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star και την Τασούλα Παπανικολάου συγκλονίζουν.

To star.gr στην αποκλεισμένη λόγω κορωνοϊού Μεσοποταμία

«Όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό, έβαλα τα κλάματα, γιατί δεν έχω αρρωστήσει ποτέ μου. Μένω στο χωριό και πέρναγα από το νοσοκομείο κάθε βράδυ όταν τελείωνα τις εκπομπές μου, τη δουλειά μου και έβλεπα τον κόσμο μέσα κι έλεγα τι κρίμα… αυτοί οι άνθρωποι να είναι μόνοι τους στο νοσοκομείο. Να, που το έζησα κι εγώ» περιγράφει ο Σωτήρης Γεωργούντζος και προσθέτει:

«Μάλιστα όταν μου είπαν θα πας στο Ρίο με ασθενοφόρο, εκεί κατέρρευσα. Εκεί βλέπεις ότι ο άνθρωπος έχει πολλές δυνάμεις, πολλές δυνατότητες μέσα του στα δύσκολα. Φαίνεται η δύναμη που έχει ο καθένας μας όταν έρθουν τα δύσκολα»

Τα συμπτώματά του ξεκίνησαν με πυρετό, ο οποίος έπεσε αλλά την περασμένη Παρασκευή ανέβηκε ξανά. 

«Η συμβουλή μου είναι κυρίως στον κόσμο. Το κράτος έκανε πολύ σωστά με τις απαγορεύσεις. Αν τις είχε κάνει και πιο νωρίς, ακόμα πολλοί θα είχαμε γλιτώσει. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα κόλλησα. Δεν μπορεί να έχω κολλήσει πριν από 33 μέρες Ούτε στην Καλαμάτα, ούτε στην Αθήνα. Και να γίνονται τεστ στον κόσμο» κατέληξε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top