Επέστρεψαν στο νοσοκομείο Αμαλιάδος οι γιατροί που βρίσκονταν σε καραντίνα

Το αισιόδοξο μήνυμα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

γιατρός

Ένα αισιόδοξο μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σχετικά με τους γιατρούς που βρίσκονταν σε καραντίνα από το νοσοκομείο Αμαλιάδος.

Όπως είπε, «οι συνάδελφοι του Νοσοκομείου Αμαλιάδος επέστρεψαν στη δουλειά τους από την καραντίνα 14 ημερών χωρίς να αρρωστήσει κανείς. Είναι το Νοσοκομείο που υποδέχθηκε τον πρώτο νεκρό από τον κωρονοϊό χωρίς να θεωρείται ύποπτο κρούσμα».

Κορωνοϊός: Μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι θα μετακινούνται προς τα νησιά

«Υπήρχε και συνάδελφος που νόσησε που εργάζονταν κανονικά. Οι 30 συνάδελφοι επέστρεψαν χωρίς να προσβληθούν. Βοήθησε πολύ ότι ο 67χρονος ήταν συνειδητοποιημένος και προσήλθε στο Νοσοκομείο φορώντας μάσκα» ανέφερε.

«Από το Ριο επέστρεψαν οι 15 συνάδελφοι που ήταν σε καραντίνα για τον ίδιο ασθενή. Τελικά νόσησαν τρεις συνάδελφοι που είναι καλά στην υγεία τους. Όμως δυστυχώς κάθε ημέρα χάνουμε στρατιώτες στο μάχη. 54 συνάδελφοι νοσούν και 300 βρίσκονται σε καραντίνα που θα λήξει χωρίς να περάσουν οι μέρες ασφαλείας» συνέχισε.

Αναφερόμενος στον κίνδυνο με τον οποίο έρχονται αντιμέτωποι οι γιατροί, είπε: «σήμερα το πρωί ασθενής θετικός στο κορωνοϊό πήγε στο Ριο για επανεξέταση. Περίμενε απ' έξω, ζαλίστηκε, έπεσε και χτύπησε. Έτρεξαν τραυματιοφορείς και τον μετέφεραν χωρίς να προλαβαίνουν να πάρουν προφυλάξεις. Να ο μεγάλος κίνδυνος για το προσωπικό». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top