Κορωνοϊός: «Ούτε στη Σπιναλόγκα τέτοια συμπεριφορά. Δεν είμαστε λεπροί» 

Στα 73 τα κρούσματα του covid-19 στη χώρα μας

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται με ρυθμό πολυβόλου, καθώς αργά χθες το βράδυ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν 66 και μέσα σε μερικές ώρες έγιναν 73.

Κορωνοϊός: Ποια σχολεία κλείνουν - Πού αναμένονται απολυμάνσεις

Από τα 73 κρούσματα, τα 47 ανήκουν στο γκρουπ των εκδρομέων που είχαν ταξιδέψει στο Ισραήλ, τα 11 σε άτομα που σχετίζονται με ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα και τα υπόλοιπα 15 ανήκουν σε άλλες περιπτώσεις . 

Οι περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί κρούσμαστα είναι η Αχαΐα, η Ηλεία, η Ζάκυνθο, η Εύβοια, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.

Αυτά είναι τα μέτρα του Δήμου Αθηναίων για τον κορωνοϊό

Ένα από τα μέλη του γκρουπ, μία γυναίκα 58 χρόνων που συμμετείχε στη θρησκευτική εκδρομή στο Ισραήλ και την Αίγυπτο, επιβεβαίωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφερε ότι έχει κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα. 

«Το τεστ μου έχει βγει είναι θετικό, είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι χωρίς συμπτώματα», δήλωσε η 58χρονη ασθενής.

Τα μέτρα του ΥΠΟΙΚ για τον κορωνοϊό: Προς αναστολή σε ΦΠΑ - εισφορές

«Ούτε στη Σπιναλόγκα τέτοια συμπεριφορά» 

«Έχουμε νιώσει αυτές τις ημέρες τέτοιο μπούλινγκ εγώ, η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, οι άμεσοι συγγενείς μου, η δουλειά μου. Για όνομα του Θεού, δεν είμαστε και λεπροί να είμαστε στη Σπιναλόγκα, αυτοί δεν θα μας αντιμετώπιζαν έτσι», καταγγέλει ένας από τους Έλληνες ασθενής που έχει διεγνωσθεί με κορωνοϊό.  

Άλλα επτά κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας

«Ο 48χρονος επέστρεψε από τους Άγιους Τόπους και έπινε καφέ στην Ιστιαία»

O 48χρονος από την Εύβοια, που και εκείνος με τη σειρά του είχε ταξιδέψει με το γκρουπ στο Ισραήλ, μέχρι να πάει στο νοσοκομείο, όπως καταγγέλλει ένας γείτονας, του έκανε τις βόλτες του αμέριμνος.    

«Είχε ταξιδέψει στους Άγιους Τόπους. Μετά όταν άκουσε ο άνθρωπος ότι υπήρχε σύμπτωμα στο γκρουπ μέσα δεν έκατσε σπίτι του, αυτό είναι το λάθος. Πήγαινε στην Ιστιαία για καφέ, πήγαινε στην Αιδηψό για καφέ, δηλαδή έκανε τις βόλτες του», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τον αριθμό των 100.000 παγκοσμίως τα κρούσματα

Δοκιμάζονται οι αντοχές του εθνικού συστήματος υγείας 

Ενώ η ανησυχία των πολιτών για την ταχύτατη διασπορά του ιού αυξάνεται μέρα με τη μέρα, μία γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία, την Παρασκευή,  για να εξεταστεί ως ύποπτο κρούσμα έφυγε γιατί, όπως δήλωσε, κουράστηκε να περιμένει.  

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με τα ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, στο Κέντρο Υγείας στην Πατησίων απ΄όπου την παρέλαβε το ασθενοφόρο και την μετέφερε στο νοσοκομείο Σωτηρία.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top