Δεν πτοήθηκε η Πάτρα από τον κορωνοϊό: 8.000 καρναβαλιστές στους δρόμους!

Παρά τις συστάσεις

Παρέλαση παρά τη  ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων λόγω του νέου κορωνοϊού έκαναν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής καρναβαλιστές στην Πάτρα.

Οι καρναβαλιστές ξεκίνησαν την «απαγορευμένη» παρέλαση από την Ομόνοια, ενώ νωρίτερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest.gr οι εκπρόσωποι των πληρωμάτων συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τις στολές του... ματαιωμένου Πατρινού Καρναβαλιού 2020.

Το κάλεσμα για το διαφορετικό φετινό καρναβάλι δόθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κορωνοϊός μάλιστα δεν πτόησε τους καρναβαλιστές ούτε στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας αφού πλήθος κόσμου με στολές ξεφάντωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στους δρόμους και σε μπαρ της πόλης.
Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης είχε τονίσει σε δηλώσεις του πως παρά την τεράστια οικονομική ζημιά η πόλη του θα συμμορφωθεί με τις κυβερνητικές αποφάσεις. «Η δημόσια υγεία πρώτιστο καθήκον για όλους μας», είχε τονίσει μεταξύ άλλων.
Εικόνες από το «διαφορετικό» Πατρινό Καρναβάλι του 2020
Μικροί και μεγάλοι από νωρίς το πρωί «ξεχύθηκαν» στο κέντρο της πόλης και έστησαν το δικό τους καρναβάλι παρά την αναβολή του λόγω του νέου κορωνοϊού. Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού είναι επτά, ενώ δεκάδες ύποπτα περιστατικά εξετάζονται καθημερινά.
Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, συνολικά 8.000 άτομα μέλη καρναβαλικών πληρωμάτων συμμετέχουν φέτος στην παρέλαση αψηφώντας τις συστάσεις για το νέο κορωνοϊό.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top