Αποκλειστικό: Στα χέρια της αστυνομίας αδίστακτος διαρρήκτης

Είχε ρημάξει καταστήματα σε Πόρτο Ράφτη και Μαρκόπουλο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο διαρρήκτης, ο οποίος είχε ρημάξει καταστήματα σε Πόρτο Ράφτη και Μαρκόπουλου. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα δείχνει με ποιον τρόπο εισέβαλε στις επιχειρήσεις.

Διάρρηξη με λεία εισιτήρια για τη Μπαρτσελόνα!  

Ο αδίστακτος διαρρήκτης έσπασε την πόρτα το καπάκι της αποχέτευσης, μπήκε μέσα και πήρε χρηματικό ποσό και μερικά δελτία τυχερών παιχνιδιών σκρατς.

Η κεντρική γυάλινη είσοδος του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο Πόρτο Ράφτη γίνεται θρύψαλα. Ο κουκουλοφόρος διαρρήκτης εισβάλλει στο εσωτερικό και αρχίζει να ψάχνει ταμείο και συρτάρια. 

Αποκλειστικό STAR: Διάρρηξη on camera σε σπίτι αστυνομικού

Σε λιγότερο από δυο λεπτά αρπάζει χρήματα και τυχερά δελτία και εξαφανίζεται. Με τον ίδιο τρόπο χτύπησε και άλλο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην ίδια περιοχή.

Ο διαρρήκτης δεν είχε προτίμηση μόνο στα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, αλλά χτυπούσε ότι έβρισκε, όπως το παντοπωλείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

Οι «διαρρήκτες με το αυτοκίνητο» χτύπησαν σε Πικέρμι και Ταύρο

Στο στόχαστρο του κουκουλοφόρου και η περιοχή του Μαρκόπουλου, όπου σύμφωνα με μάρτυρα, προσπάθησε να μπει να διαρρήξει την πόρτα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, πέρασε αυτοκίνητο και σηκώθηκε και έφυγε μετά.

Από κρεοπωλεία σε ζαχαροπλαστεία, με τις ταμειακές μηχανές για λεία. Τελικά, όμως, ο διαρρήκτης έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top