Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Πληροφορίες ότι drone πετούσε από πάνω!

Οι έρευνες μέσα και έξω από τις φυλακές κράτησαν περισσότερο από πέντε ώρες

Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές Ασφαλείας, μετά από πληροφορίες ότι ένα drone πετάει πάνω από τις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ήταν λίγο μετά τις 2 χθες τα ξημερώματα, όταν κάποιος είδε να πετάει γύρω  από τις φυλακές Κορυδαλλού και να κατεβαίνει ένα μικρό drone. Αμέσως κινητοποιήθηκε η εσωτερική φρουρά των φυλακών αλλά και η αστυνομία. 

Απόδραση Κορυδαλλός - Συνελήφθη ο 26χρονος Έλληνας

Το κέντρο επιχειρήσεων πήρε φωτιά. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι δρόμοι γύρω από τις φυλακές γέμισαν με περιπολικά της Άμεσης Δράσης, μηχανές της ΔΙ.ΑΣ αλλά και συμβατικά περιπολικά της Ασφάλειας. 

Οι έρευνες μέσα και έξω από τις φυλακές κράτησαν περισσότερο από 5 ώρες,  μέχρι τις 7 το πρωί. Δεν κατάφεραν ωστόσο να εντοπίσουν κάτι. 

Τώρα τι υποπτεύονται; Ότι αυτός που χειριζόταν το drone και έβλεπε με κάμερα, πιθανότατα το κατέβασε ή το άφησε να αιωρηθεί για λίγο δίπλα σε κάποια πτέρυγα. Δεν αποκλείουν  κάποιος να πήρε κάτι και στη συνέχεια το drone ν’ αποσύρθηκε χωρίς να το αντιληφθεί η φρουρά. Εικάζουν ότι μετέφερε μικροποσότητα ναρκωτικών, κινητά τηλέφωνα ή κάρτες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top