Ένταση στην ΑΣΟΕΕ: Kουκουλοφόροι αντέδρασαν στην αστυνομική περιφρoύρηση

«Χειροπέδες» στη σκληρότερη μαφία των Εξαρχείων

Συνελήφθησαν οι «μαχαιροβγάλτες» των Εξαρχείων. Μέλη σκληρής αλγερινής συμμορίας που σκορπούσαν τον τρόμο στην περιοχή. Η αστυνομία με συνεχόμενους ελέγχους και περιπολίες βάζει εάν τέλος σε εγκληματικότητα και παρεμπόριο. Όπως έγινε σήμερα έξω από την ΑΣΟΕΕ την ώρα που αλλοδαποί επιχείρησαν να στήσουν τους γνωστούς πάγκους και επικράτησε ένταση. 

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Ξύλο με αντιεξουσιαστές στη φοιτητική συνέλευση

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Κατερίνα Ρίστα κατέγραψαν αποκλειστικές εικόνες έξω από την ΑΣΟΕΕ, όταν κουκουλοφόροι αντέδρασαν στην αστυνομική περιφρούρηση του Πανεπιστημίου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΑΣΟΕΕ : Συλλήψεις για παρεμπόριο στο προαύλιο του πανεπιστημίου

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και ΔΡΑΣΗ πήγαν να βάλουν μια τάξη έξω από το ίδρυμα όταν εντόπισαν αλλοδαπό να στήνει τον πάγκο του. Τότε οι «ένοικοι» του υπογείου της ΑΣΟΕΕ έτρεξαν να υπερασπιστούν τον λαθρέμπορο.

«Χειροπέδες» στη σκληρότερη μαφία των Εξαρχείων

Το συμβάν έληξε με τον αλλοδαπό να αποχωρεί. Την ίδια ώρα λίγα στενά μακριά, το τμήμα ασφαλείας των Εξαρχείων κατάφερε να «ξεδοντιάσει» μια από τις σκληρότερες μαφίες της περιοχής που λήστευαν υπό την απειλή μαχαιριού. Έχουν εκδοθεί 18 εντάλματα και συνελήφθησαν οι επτά.

«Μου έχουν σπάσει 20 φορές το αυτοκίνητο και τα πήραν όλα ενώ σε φίλη, της άρπαξαν την τσάντα και τη χτύπησαν στο πρόσωπο» λέει κάτοικος των Εξαρχείων.

Η δράση του «μαχαιροβγάλτη» των Εξαρχείων

Ο αποκαλούμενος μαχαιροβγάλατης  και αρχηγός της συμμορίας είναι ο άνδρας που βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο .Συνελήφθη στην οδό Χεϋδέν και Αχαρνών, όταν άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον αναγνώρισε μέσα σε ταξί.
Κάποιες ώρες νωρίτερα, στην οδό Οκτάβιου Μερλιέ συνελήφθη επ'αυτοφώρω και ο νούμερο 2 της αλγερινής μαφίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μετά  τη σύλληψη τους έχει μειωθεί η εγκληματικότητα κατά 70%. Καθημερινά οι καταγγελίες για ληστείες και κλοπές από 30 έχουν μειωθεί στις 10.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top