Mενάνδρου: Επιτέθηκαν σε οδηγό ταξί μετά τη φονική συμπλοκή- «Ζω από θαύμα»

Τι λέει ο ίδιος αποκλειστικά στο Star- Bίντεο ντοκουμέντο

Τον τρόμο που έζησε περικυκλωμένος από τη μαφία των αλλοδαπών στη Μενάνδρου λίγο μετά τη φονική συμπλοκή περιγράφει στο κεντρικό δελτίο του Star και την Κατερίνα Ρίστα, oδηγός ταξί. «Ζω από θαύμα» λέει. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται, ο κύριος Χρήστος να έχει περικυκλωθεί από τους εξαγριωμένους αλλοδαπούς στη Μενάνδρου. Τον σπρώχνουν. Τον απειλούν, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη φονική συμπλοκή.

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας - Ένας νεκρός

«Εγώ κατέβηκα λίγο για να ξεπιαστώ. Πώς ήρθε εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα. Το ρισκάρα 50  - 50. Ό,τι γίνει» περιγράφει.

Ο τρόμος του καταγράφεται στις κινήσεις του. Προσπαθεί να ηρεμήσει τους αλλοδαπούς. Εκείνοι ξεσπούν με μπουνιές και κλωτσιές πάνω στο ταξί του. Του ζητούν να μεταφέρει το θύμα που είναι πεσμένο στο έδαφος σε κάποιο νοσοκομείο.

«Φοβόμουν για την υγεία μου, μη με σκοτώσουν κι εμένα. Τι έζησα δεν ξέρω, δεν ξέρω. Φρίκη! Πώς γλίτωσα... Έκανα μάλλον κάτι καλό και μου το έφερε μπροστά μου ο Θεός».

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου μετά τη φονική συμπλοκή

Είναι τόσο σοκαρισμένος που κατέβασε σημαία στο ταξί για λίγες μέρες.

Όσοι κινούνται στην περιοχή κάνουν λόγο για σκληρή  μαφία που ανά πάσα στιγμή σκορπά τον τρόμο όταν εμφανιστεί νέος ...ντίλερ στην πιάτσα.
Μενάνδρου και Σοφοκλέους αυτό είναι το «φιλέτο» για τους αλλοδαπούς. Όποιος πιάσει αυτό το πόστο είναι και ο αρχηγός. Όποιος τολμήσει να διεκδικήσει το σημείο καταλήγει στο νοσοκομείο. Ψηλά στη Σοφοκλέους στο ύψος της Σωκράτους στήνουν τους πάγκους του παρεμπορίου ή της ...κλεπταποδοχής, ενώ στα στενά Γερανίου και Αναξαγόρα κάνουν μπίζνες με τα κλεμμένα κινητά.

Οι έλεγχοι πάντως στην περιοχή είναι καθημερινοί.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top