Τραγωδία στην Πάτρα: «Δεν τον ήθελα, δεν ήταν για την κόρη μου»​​​​​​​

«Σπάει» τη σιωπή του ο πατέρας της 27χρονης που εγκατέλειψε το μωρό της

«Έσπασε» τη σιωπή του ο πατέρας της γυναίκας, η οποία φέρεται να εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της στην πλαζ της Πάτρας, Όπως είπε, οι γονείς έχουν μεγάλη ευθύνη για τα παιδιά τους.

Τραγωδία στην Πάτρα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 27χρονη μητέρα

Μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε πως όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που είπε στην κόρη του πως δε συμφωνεί με τη σχέση που είχε. «Αν ήξερα κάτι θα άφηνα το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση; Πόσο ηλίθιος πατέρας θα ήμουνα εγώ που δεν μπόρεσα να καταλάβω το παιδί μου» είπε και πρόσθεσε:

«Στη σχέση της είχα αντιδράσει πολύ. Δεν τον ήθελα, δεν ήταν για την κόρη μου. Ήταν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ήξερε ότι και εμείς δεν τον θέλαμε και κατέληξε εκεί που κατέληξε» συνέχισε.

Υπό παρακολούθηση ψυχολόγου η 27χρονη μητέρα

Η 27χρόνη νοσηλεύεται για δεύτερη μέρα στη μαιευτική κλινική. Κλαίει συνεχώς σύμφωνα τον πατέρα της και παρακολουθείται από ψυχολόγους. Επί 24 ώρες τη φρουρούν δύο άνδρες του Λιμενικού. Σύμφωνα με τον πατέρα της, τώρα συνειδητοποίησε τι έχει κάνει.

Στον ανακριτή τη Δευτέρα η 27χρονη 

Στον ψυχισμό της νεαρής μητέρας ψάχνουν οι ειδικοί τις απαντήσεις για τους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει το βρέφος στην παραλία της Πάτρας και να σβήσει αβοήθητο από πνιγμό μέσα στη θάλασσα. Ο δικηγόρος της έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη.

Τραγωδία στην Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της 27χρονης

Η 27χρονη γυναίκα θα απολογηθεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα βρίσκεται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας υπό ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top