Λάρισα: Την... «πέθανε» στο facebook επειδή την ζήλευε

Στα δικαστήρια μια 25χρονη γυναίκα για μια ανάρτηση της στο facebook

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Λάρισας, όταν μια γυναίκα διέδωσε μέσω Facebook τον ...«θάνατο» μιας άλλης γυναίκας, καθώς φαίνεται πως ήταν ερωτευμένη με τον άντρα της.

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε αντιληπτό από την ανυποψίαστη 28χρονη, σύζυγο και μητέρα ενός βρέφους, όταν συγγενείς και φίλοι άρχισαν να τηλεφωνούν στον σύζυγο  της για να δουν αν είναι καλά. Τότε ήταν που το ζευγάρι συνειδητοποίησε πως μια 25χρονη είχε αναρτήσει στο facebook την είδηση πως η 28χρονη μητέρα και υποτιθέμενη φίλη της είχε πέσει θύμα τροχαίου, χάνοντας την ζωή της.

«Μαράκι μου, έφυγες άδικα. Γιατί δεν σταμάτησες στο φανάρι; Γιατί δεν πήγες να πάρεις καφέ όπως κάνεις; Αυτό το γιατί θα μας χαραχθεί στην καρδιά μας. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Σε ήθελε ο Θεός μαζί του», έγραφε στην λεζάντα της φωτογραφίας η 25χρονη γυναίκα.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι ξεκίνησαν να τηλεφωνούν στην 28χρονη, ενώ το προφίλ της στο facebook «γέμισε» με συλληπητήρια μηνύματα. 

Η γυναίκα μίλησε σε τοπικό κανάλι της Λάρισας προκειμένου να αποδείξει πως είναι ζωντανή, ενώ δήλωσε πως η 25χρονη γυναίκα την έχει ξαναενοχλήσει στο παρελθόν και πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top