Ίλιον: Οροφή λεωφορείου έτοιμη να πέσει… σε κάποιον άτυχο επιβάτη!

Τα προβλήματα συνεχίζονται στα οχήματα των αστικών συγκοινωνιών

Τα προβλήματα από τον “γερασμένο” στόλο του ΟΑΣΑ αναδεικνύει αναγνώστρια του star.gr. Η οροφή ενός λεωφορείου της γραμμής Γ12 είναι έτοιμη να πέσει… σε κάποιον άτυχο επιβάτη, που ενδεχομένως να κατευθύνεται προς τη δουλειά του! 

Εικόνες ντροπής στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ - Ξεσπούν οι επιβάτες

Οι εικόνες είναι σημερινές. Τις κατέγραψε στο Ίλιον, καθώς επέβαινε στο εν λόγω λεωφορείο στις 06:50 το πρωί. 

Όπως περιγράφει στο star.gr η αναγνώστρια, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, η οροφή κρέμεται μαζί με το φως και δεν αποκλείεται να αποκολληθεί και να τραυματίσει όποιον κάθεται από κάτω. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται ζητήματα με τα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το Star έχει προβάλλει σε ρεπορτάζ του κατά καιρούς τα συχνά προβλήματα και τις βλάβες που δημιουργούνται, με αποτέλεσμα... την ταλαιπωρία και την αγανάκτηση των επιβατών αλλά και τη συρρίκνωση των δρομολογίων.

Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται και στη συντήρηση των οχημάτων που εξυπηρετούν περίπου 400 εκατ. μετακινήσεις στην Αθήνα σε ετήσια βάση.  Πολλές φορές δεν υπάρχουν ούτε ανταλλακτικά αλλά ούτε και τεχνικοί για να τα επισκευάσουν, με αποτέλεσμα όσο περνά ο καιρός να πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά βλαβών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top