Πήγε να κάνει έλεγχο εισιτηρίων και τον ξυλοκόπησαν άγρια

Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

λεωφορείο ΟΑΣΘ

Τρία άτομα συνελήφθησαν στην αστυνομία για τον ξυλοδαρμό ενός εργαζομένου του ΟΑΣΘ, ο οποίος μπήκε σε λεωφορείο για να κάνει έλεγχο εισιτηρίων και δέχθηκε επίθεση από επιβάτες που δεν είχαν. 

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Τρίτη στη γραμμή 55 τοπικό Ωραιοκάστρου. Σύμφωνα με καταγγελία του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον εργαζόμενο, τον απείλησαν και τον έβρισαν. 

Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία συλλαμβάνοντας τους και οδηγώντας τους στο Α.Τ. Πολίχνης.  Στις 22/01/20 οδηγήθηκαν στα δικαστήρια όπου ζήτησαν και πήραν αναβολή.

Τα κρούσματα βίας σε εργαζόμενους στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης είναι αυξημένα. Προ ημερών υπήρξε άλλο ένα περιστατικό εναντίον οδηγού του ΟΑΣΘ σε λεωφορείο της γραμμής 2Κ στην Αγίας Σοφίας. 

Στο λεωφορείο υπήρχε πολύς κόσμος με αποτέλεσμα κάποιοι να μην χωρούν. Τρεις άγνωστοι κατέβασαν το παράθυρο του λεωφορείου και γρονθοκόπησαν τον οδηγό, ενώ επίθεση δέχτηκε και ένας επιβάτης που προσπάθησε να τους εμποδίσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top