Έγκλημα Μοίρες: Η μαρτυρία που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του γυμναστή

Προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο γυμναστής που κατηγορείται για τη δολοφονία του σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του στις Μοίρες Ηρακλείου. Το κεντρικό δελτίο του Star και η Τασούλα Παπανικολάου σας αποκαλύπτουν μια μαρτυρία που ανατρέπει τον ισχυρισμό του δράστη ότι δε θυμάται τι έγινε τη βραδιά του φονικού λόγω αλκοόλ. 

Μοίρες Ηρακλείου: «Εγώ πιστεύω ότι η γυναίκα του μπορεί και να τρελαθεί»

Οι γιοι του Κώστα Χατζάκη εξαγριώνονται στη θέα του γυμναστή που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον πατέρα τους την περασμένη Τετάρτη. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Του έβαλαν ακόμα και κουκούλα. Όταν έμαθαν ότι προφυλακίστηκε ξέσπασαν: «Θα λιώσεις στη φυλακή». 

Κρήτη: «Με σημάδευε με το όπλο, μπορούσε να με σκοτώσει»

17χρονος εγγονός: «Θα μπορούσε να είχε σκοτώσει κι εμένα»

Σοκαρισμένος ο 17χρονος εγγονός του θύματος  ευχαριστεί σήμερα τον Θεό που γλίτωσε. Θα μπορούσε να ήταν κι εκείνος νεκρός. Έσωσε τη γιαγιά του από το δολοφονικό αμόκ του δράστη. 
«Με κοιτούσε στα μάτια κρατώντας το πιστόλι. Μπορούσε να με είχε πυροβολήσει εκείνη τη στιγμή»

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο γυμναστής 

«Σας διαβεβαιώνω  ότι ακόμα και σήμερα που απολογούμαι δεν μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου παρά τις προσπάθειές μου τίποτα από την ημέρα του συμβάντος. Οι συνθήκες υπό τις οποίες έπραξα αυτά που κατηγορούμαι καταδεικνύουν  έναν άνθρωπο παντελώς αποκομμένο  από την συνείδησή του, λόγω της μέθης του, έναν άνθρωπο που απλώς το σώμα του ήταν στη σκηνή του εγκλήματος κι όχι το μυαλό του»
Μαρτυρία σοκ: «Όταν τον συλλάβαμε δεν έδειχνε ίχνος μεταμέλειας»

Η μαρτυρία που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του δράστη είναι ενός  αστυνομικού που τον συνέλαβε

Τι ισχυρίζεται ο αστυνομικός

Όταν πήγαμε να τον συλλάβουμε κοιμόταν. Σε ερωτήσεις που του κάναμε δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας Αντιθέτως παραδέχτηκε τις πράξεις του και ανέφερε χαρακτηριστικά «Εσύ τι θα έκανες εάν σου γ….. τη γυναίκα ;»

Η κατάθεση της εν διαστάσει συζύγου του δράστη

Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη περιέγραψε στις αρχές τον εφιάλτη που ζούσε για χρόνια στο πλευρό του γυμναστή. Την ώρα του εγκλήματος μέσα στο σπίτι ήταν και η ανήλικη κόρη τους. Το κορίτσι της είπε να κρυφτούν, όταν άκουσε τους πυροβολισμούς.

Τι ισχυρίζεται  η εν διαστάσει σύζυγος γυμναστή 

«Είναι αλκοολικός και δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε εμένα ασκώντας κατά καιρούς βία πάνω μου. Την ημέρα του εγκλήματος κατέβηκα και είδα τη σύζυγο του θύματος  η οποία μου είπε “ο άντρας σου τον σκότωσε ευτυχώς που δεν σκότωσε και τον εγγονό μου”. Υποπτευόμουν ότι είχε όπλο γιατί παλαιότερα τον είχε πιάσει η αστυνομία στο καζάνι του. Είμαι σε μεγάλο σοκ γιατί ένας άνθρωπος σκοτώθηκε χωρίς να φταίει σε τίποτα».

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν. Μετά την απολογία του προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top