Tροχαίο Βοιωτία: Αχώριστοι φίλοι οι δύο νεαροί που έχασαν τη ζωή τους

Δούλευαν σκληρά και κρατούσαν οικονομικά τις οικογένειές τους

Πενθεί η Βοιωτία για τον χαμό δύο νέων παλικαριών που έσβησαν ακαριαία στην άσφαλτο την Κυριακή τα ξημερώματα. Δύο παιδιά που δούλευαν σκληρά και κρατούσαν οικονομικά τις οικογένειές τους. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας και κατέγραψε εικόνες που σφίγγουν το στομάχι.

Αυτά τα δυο παλικάρια, οι δυο Γιάννηδες , είναι τα θύματα του θανατηφόρου τροχαίου στην Εθνική Οδό Λιβαδειάς  -Θήβας. Ήταν σαν αδέρφια, αχώριστοι.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λειβαδιά: Σκοτώθηκαν δύο νέα παιδιά, 23 και 26 ετών

Ο Γιάννης ήταν μόλις 23 ετών. Λάτρευε τον αθλητισμό. Στο δωμάτιο του παντού μετάλλια και γάντια του μποξ. Δούλευε σκληρά σε εργοστάσιο της περιοχής. Το παιδί μεγάλωνε με τη γιαγιά και τον παππού στο Λεοντάρι Βοιωτίας. Oι άνθρωποι με δυσκολία κατάφεραν αν μας πουν δυο λόγια.

«Ήρθε ένας φίλος του το πρωί. Πήγαν στον Αλίαρτο. Φύγανε μαζί και δεν ξαναγυρίσανε. Έναν εγγονό είχα .Να μη συμβεί σε άλλα παιδιά. Να είναι τα τελευταία αυτά» λέει ο παππούς του παιδιού.  

Το άλλο παλικάρι, μόλις 26 ετών. Zούσε στη Δόμβραινα Βοιωτίας. Όλο το χωριό πενθεί για τον χαμό του Γιαννάκη όπως τον αποκαλούσαν. Ένα παιδί χαμογελαστό, ευγενικό και εργατικό.

Το ξημέρωμα της Κυριακής οι δυο φίλοι έφυγαν μαζί για το μεγάλο ταξίδι

Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο και προσέκρουσε σε δέντρο. Η εικόνα από τον τόπο του δυστυχήματος σφίγγει το στομάχι. Παντού προσωπικά αντικείμενα των παιδιών. Παντού κομμάτια του οχήματος που εκσφενδονίστηκαν ακόμα και 40 μέτρα μακριά. Ό,τι  απέμεινε από το αυτοκίνητο είναι μερικά παλιοσίδερα σκόρπια στα χωράφια.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν 

Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν τέσσερις κυνηγοί. Οι δυο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Θήβας, ο τρίτος στη Λιβαδειά και ο τρίτος σε κρισιμότερη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό. 

«Στα καλά καθούμενα ήρθε ένα αμάξι και έπεσε πάνω μας .Ένα μπαμ άκουσα .Συντρίμμια είδα έξω πολλά , κομμένα λαμαρίνες .Το αμάξι έτρεχε με πάνω από 200χλμ. Έφυγε σε μια ελαφριά στροφή. Μείνανε τα παιδιά στον τόπο. Επί τόπου και τα δύο. Το αμάξι τους κόπηκε στη μέση και το μισό αμάξι έπεσε πάνω στο δικό μας» περιέγραψε τραυματίας.

Την προανάκριση για τον θανατηφόρο τροχαίο και τις συνθήκες του δυστυχήματος εξετάζει η τροχαία  Λιβαδειάς.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top