Διαψεύδει τα περί πτώχευσης ο Καλογρίτσας

«Ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και πιθανό να τις υπερβεί»

λουκέτο

Διαψεύδει τις πληροφορίες που μιλούσαν περί πτώχευσης της κατασκευαστικής εταιρίας του ομίλου Καλογρίτσα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Ανδρέας Λοβέρδος. 

«Λουκέτο» στην κατασκευαστική του Καλογρίτσα!

Σε ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος των εταιριών του Χρήστου Καλογρίτσα επισημαίνει ότι ο επιχειρηματίας «αντιμετωπίζει τις δυσκολίες των εταιρειών του με σοβαρές ελπίδες ότι θα τις υπερβεί, βάσει του σχεδίου που έχει καθορίσει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του πληρεξουσίου δικηγόρου των εταιρειών του ομίλου Καλογρίτσα, Ανδρέα Λοβέρδου

«Με την παρούσα ανακοίνωση, εκ μέρους του πελάτη μου, διαψεύδω τις ανυπόστατες πληροφορίες, που τεχνηέντως διέρρευσαν, περί δήθεν πτώχευσης  εταιρείας ή και εταιρειών του Ομίλου Καλογρίτσα. Ο Χρήστος Καλογρίτσας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες των εταιρειών του με σοβαρές ελπίδες ότι θα τις υπερβεί, βάσει του σχεδίου που έχει καθορίσει. 

Κατά την ενημέρωσή μου, ως δικηγόρου, για την πορεία των εταιρειών του ομίλου, πληροφορήθηκα και « λεπτομέρειες », το περιεχόμενο των οποίων εκφεύγει του επιχειρηματικού πλαισίου. Αλλά, ως προς αυτές τις «λεπτομέρειες», οι συζητήσεις δεν είναι της παρούσης».

Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες έλεγαν ότι η «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» βρισκόταν στον προθάλαμο της πτώχευσης, με οικονομικές εκκρεμότητες σε συνεργαζόμενες εταιρίες, ανεκπλήρωτα δημόσια έργα και χρέος στην Τράπεζα Αττικής, που ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι διεκδικούν δεδουλευμένα ύψους 4 εκατ. ευρώ, ενώ σε βάρος της ΤΟΞΟΤΗ εκκρεμούν ως τώρα 50 πλειστηριασμοί. Τέλος, πρόστιμα πάνω από 37 εκατ. ευρώ έχουν προκύψει από φορολογικούς ελέγχους που έχουν γίνει στην οικογένεια Καλογρίτσα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top