«Λουκέτο» στην κατασκευαστική του Καλογρίτσα!

Έμειναν με άδεια χέρια εργαζόμενοι - υπεργολάβοι

 «Λουκέτο» μπαίνει στην κατασκευαστική του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα. Ο αμφιλεγόμενος εργολάβος, αφήνει απλήρωτους εργαζόμενους, φέσια σε συνεργαζόμενες εταιρίες, ανεκπλήρωτα δημόσια έργα και χρέος στην Τράπεζα Αττικής, που ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ. 

Είναι το επίσημο τέλος ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Η ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ μπαίνει στον προθάλαμο της πτώχευσης και το οικοδόμημα του άλλοτε εκλεκτού επιχειρηματία του ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. 

Θύματα του επίδοξου... "Μπερλουσκόνι"  οι εργαζόμενοι της εταιρίας, οι οποίοι διεκδικούν δεδουλευμένα 4 εκατ. ευρώ και φοβούνται ότι πλέον θα τα χάσουν

Στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής βρίσκονται και δεκάδες μικροί υπεργολάβοι, που "φεσώθηκαν" από τον ΤΟΞΟΤΗ.

ΑΠΟ ΤΑ... ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Η αρχή του τέλους για τον επιχειρηματία ήταν όταν διεκδίκησε μια από τις τηλεοπτικές άδειες στο διαγωνισμό- παρωδία του 2016. Αν και «σπρώχθηκε» όσο δεν έπαιρνε από την προηγούμενη κυβέρνηση, ο «βασιλιάς» αποδείχθηκε γυμνός, καθώς η εγγύηση που παρείχε "πατούσε" σε... βοσκοτόπια. 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ... ΓΥΜΝΟΣ

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η πτώχευση δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Ο επιχειρηματίας, που πλασαρίστηκε από υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης λίγο ως πολύ ως ο... νέος εθνικός εργολάβος, κατέρρευσε όταν έκλεισε τον περασμένο Μάιο η κάνουλα του εύκολου χρήματος, κυρίως από την Τράπεζα Αττικής. 

ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΟΞΟΤΗ"

Ο Τοξότης, που έπαιρνε αφειδώς εγγυητικές επιστολές σε περιόδους όπου άλλοι επιχειρηματίες έβλεπαν με το... κιάλι χρήμα από τις τράπεζες, «έσκασε», αφήνοντας δανεικά και απλήρωτα πάνω από 100 εκατ. ευρώ. 

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ»  Η ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΓΟΥ

Η κατάρρευση Καλογρίτσα έγινε με ασύλληπτη ταχύτητα. Κηρύχθηκε έκπτωτος από τα έργα της ΔΕΗ κι εν συνεχεία από την Εθνική Οδό Πατρών- Πύργου, που "έσπασε" σε 8 συμβάσεις, για να μπορέσει ο ΤΟΞΟΤΗΣ να αναλάβει δράση. Το ημιτελές έργο είναι στον "αέρα". 

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Σε βάρος του ΤΟΞΟΤΗ εκκρεμούν ως τώρα 50 πλειστηριασμοί, ενώ από φορολογικούς ελέγχους στην οικογένεια Καλογρίτσα έχουν προκύψει πρόστιμα πάνω από 37 εκατ. ευρώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top