Ο Άη Βασίλης από το Ροβανιέμι κοντά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Πρόσωπα χαμογελαστά, δώρα κι ένα δέντρο «ΕΛΠΙΔΑΣ» γεμάτο ευχές

Έκανε ένα μεγάλο ταξίδι  από το μακρινό Ροβανιέμι κι έφτασε στην Ογκολογική μονάδα Παίδων. Έφερε  μαζί του χαρά, ελπίδα, ενθουσιασμό. Ο αληθινός  Άγιος Βασίλης για ακόμα μια χρονιά βρέθηκε κοντά στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. 

Τον υποδέχθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Ο αγαπημένος Άγιος  μικρών και μεγάλων, είχε μια ζεστή αγκαλιά για όλα τα παιδιά. Επισκέφθηκε τα δωμάτια νοσηλείας και μοίρασε δώρα.

Η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη έγινε υπό την αιγίδα της Φιλανδικής Πρεσβείας και μαζί του ήταν και ο παγοκολλητός του ο Frodi,  ο ήρωας των Χριστουγέννων.   

«Είναι πάντα  τιμή και  χαρά δικής μου και της συζύγου μου να βρισκόμαστε εδώ με τον άγιο Βασίλη. Θέλω να συγχαρώ την κυρία Βαρδινογιάννη και την ΕΛΠΙΔΑ για ακόμα μια φορά για το εξαιρετικό έργο που κάνετε» είπε ο Πρέσβης της Φινλανδίας στην Ελλάδα Juha Pyykkö.

«Ευχή μου είναι του χρόνου αυτό το νοσοκομείο να είναι άδειο. Να μην υπάρχει κανένα παιδί να έρχεται εδώ. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη» ευχήθηκε η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Πρόσωπα χαμογελαστά, παιδικές φωνές, δώρα κι ένα δέντρο «ΕΛΠΙΔΑΣ» γεμάτο ευχές, συνέθεσαν το σκηνικό στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου «Ελπίδα», για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Όλοι έγραψαν στο στολίδι που κρέμασαν στο δέντρο, την ευχή τους για «υγεία» και «αγάπη» που χαρίζουν δύναμη στα παιδιά που νοσηλεύονται. 

Τη φωνή τους με τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ένωσαν και φέτος αγαπημένοι καλλιτέχνες. Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου  Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, ,ο καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Χάρης Ρώμας. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Πρέσβης της Ουκρανίας.

Τα ξωτικά με τις σκανταλιές τους ενίσχυσαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι μικροί ασθενείς παρουσίασαν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη παράσταση με τραγούδια και ποιήματα προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση. 

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού ενίσχυσε τη γιορτινή ατμόσφαιρα με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων πλημμύρισε με αισιοδοξία και αγάπη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top